Ida, 26, otti suuren tatuoinnin hetken mielijohteesta – nyt kädessä komeilee Antti Holman roisi runo: ”Lähinnä herättänyt hilpeyttä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ida, 26, otti suuren tatuoinnin hetken mielijohteesta – nyt kädessä komeilee Antti Holman roisi runo: ”Lähinnä herättänyt hilpeyttä”

Seinäjokelaisen Idan olkapäätä on perjantaista lähtien koristanut kolme kirosanaa sisältävä Antti Holman runo. Myös näyttelijä-kirjailija itse huomioi naisen julkaiseman kuvan.

Antti Holma on julkaissut vuonna 2015 runokokoelman, jonka yksi runo on nyt päätynyt tatuoinniksi.­

29.9.2019 18:22

Seinäjokelainen Ida, 26, sai viikonloppuna runsaasti huomiota Instagramissa. Hän nimittäin räväytti perjantaina ja hankki olkavarteensa kookkaan tekstitatuoinnin, jonka kuva levisi viikonlopun aikana sosiaalisessa mediassa.

Idan tatuoinnissa komeilee näyttelijä ja kirjailija Antti Holman Elegia 1 -runo, joka sisältää varsin roisia kieltä. Holman luoman Reino Leino -hahmon runo löytyy kirjailijan Kauheimmat runot -kokoelmasta, joka ilmestyi vuonna 2015.

Ida halusi tatuoida runon käteensä, sillä se on tuonut hänelle paljon iloa.

– Antti Holman runot aiheuttavat mulle paljon hilpeyttä ja hyvää mieltä, joten haluan jakaa sitä myös ihmisille ympärilläni, Ida kertoo IS:lle.

Nuoren naisen tatuointi sai valtavasti huomiota lauantaina, kun myös itse Antti Holma innostui jakamaan sen oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa. Holmalla on Instagramissa peräti 151 000 seuraajaa, joten Idan tuore tatuointi päätyi nopeasti tuhansien silmäparien eteen. Idan mukaan oli hienoa, että Holma huomioi hänen tatuointinsa.

– Tatuointi on herättänyt paljon keskustelua ja palaute on ollut positiivista. Oli hauska, kun Anttikin huomioi kuvan ja toivon, että se tuo hilpeyttä ja hyvää mieltä mahdollisimman monelle, Ida kertoo.

– Lähinnä se on herättänyt hilpeyttä.

Idan, 26, olkavartta koristaa Antti Holman runo.­

Holman Elegia 1 -runo valikoitui Idan olkapäähän siksi, että se oli ensimmäinen, jonka hän luki tähden tuotannosta. Runo sisältää kolme kirosanaa, jotka komeilevat nyt naisen kädessä loppuelämän ajan.

– Holman tuotannosta lähimpänä sydäntä ovat Kauheimmat runot, mutta toki muukin tuotanto on tullut kahlattua läpi, Ida selittää suhdettaan Holman teoksiin.

Idan mukaan ajatus runotatuoinnista syntyi nopeana päähänpistona. Heti kun hän keksi idean, otti hän yhteyttä luottotatuoijaansa. Idan ihoa koristavat useat tatuoinnit, joista osalla on syvempi merkitys, mutta osa taas on hankittu ilman sen syvällisempää sanomaa.

Holman Kauheimmat runot -teos sisältää sen kustantajan Otavan mukaan ”neljä pähkähullua runoilijasuuruutta, jotka eivät koskaan päässeet mukaan Kauneimmat runot -kokoelmiin – hyvästä syystä”. Yksi näistä on Elegia 1:n kynäillyt Reino Leino, jonka rujo tuotanto sisältää pääasiassa kansallisromanttista runoutta.

Kauheimmat runot -kokoelman lisäksi Holma on julkaisut Järjestäjä-romaanin vuonna 2014 ja Kauheimmat joululaulut -kokoelman 2017. Lisäksi Holma tunnetaan näyttelijänä niin teatterissa, elokuvissa kuin tv:ssäkin. Hän on tähdittänyt muun muassa raptähti Cheekistä kertovaa Veljeni vartija -elokuvaa sekä Putous- ja Kingi-tv-ohjelmia.

Nykyään Holma tunnetaan myös aktiivisena podcastien tekijänä. Hänen Auta Antti -podcastinsa nousi valtavaksi ilmiöksi ja nyt myös vankan fanilauman kerännyt Radio Sodoma on saanut jatkoa Yle Areenassa. Holman käsikirjoittama ja näyttelemä näytelmäpodcast sijoittuu helvettiin, joka on häkellyttävästi Suomen kaltainen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?