Maisa Torppa viettää polttarilomaa luksushotellissa Dubaissa – seurana Jari-Matti Latvalan Helena-äiti: ”Maailman ihanin anoppi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maisa Torppa viettää polttarilomaa luksushotellissa Dubaissa – seurana Jari-Matti Latvalan Helena-äiti: ”Maailman ihanin anoppi”

Maisa Torppa on toipumassa hyvää vauhtia sairauskohtauksestaan ja on viettänyt polttareitaan Dubaissa Helena-anoppinsa kanssa.

29.9.2019 12:00

Maisa Torppa on viettänyt viikonloppuna polttareitaan Dubaissa, Palm Jumeirahissa.

Torppa kertoo Instagramissa, että hän viettää aikaansa viiden tähden hotellissa yhdessä kihlattunsa Jari-Matti Latvalan äidin, Helenan, kanssa.

– Mun polttarilomaseurana on mun maailman ihanin anoppi, hän kirjoittaa Instagramin Stories-osiossa jakamansa kuvan yhteydessä.

Muista Instagramissa ja Instagramin Stories-osioissa jaetuista kuvista ja videoista näkyy helteisiä ja kauniita maisemia sekä upeaa miljöötä Atlantis-luksushotellilta ja sen ulkopuolelta.

Jari-Matti Latvala on kertonut Ilta-Sanomille, että Helena-äiti on ollut hänelle aina korvaamattoman tärkeä tuki.

– Äiti on seurannut rallitouhujani lähetä alusta asti, ja edelleenkin hän toimii eräänlaisena asioidenhoitajanani. Tälläkin viikolla pari haastattelupyyntöä kulki äitini kautta, 32-vuotias Latvala kertoi IS:lle keväällä 2017.

Maisa Torpan olo vaikuttaisi olevan paranemaan päin, sillä keskiviikkoiltana hän kertoi Instagramin Stories-osiossa, että hän oli joutunut sairaalahoitoon sairauskohtauksen vuoksi.

– Stressin seurauksena mä sain vakavan sairauskohtauksen ja joudun olemaan nyt sen takia sairaalahoidossa, Torppa kertoi Instagramissa sairauskohtauksensa taustoista.

Torppa sanoi Instagram-päivityksissään kokevansa, että häntä ja hänen miespuolista ystäväänsä on seurattu erään viikkolehden toimesta viikkojen ajan.

– Asianajajaan on oltu yhteydessä, Torppa kirjoitti aiemmin viikolla.

Torppa kertoi Iltalehdelle sairaalasta käsin antamassaan haastattelussa kihlattunsa Jari-Matti Latvalan vieneen hänet Helsingissä sijaitsevaan Meilahden sairaalaan maanantaina. Hän sanoi lehdelle olevansa kuitenkin jo hyvää vauhtia toipumassa.

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala menivät kihloihin juhannuksena 2017, noin vuoden seurustelun jälkeen. Vaikka Torppa kertookin viettäneensä nyt polttareitaan, niin häiden ajankohtaa pariskunta ei ole paljastanut.

Maisa Torppa nousi julkisuuteen vuonna 2009, ollessaan vasta 17-vuotias. Hän osallistui tuolloin Miss Bikini -kisaan ja esiintyi myös Rantalentis-ohjelmassa.

Sittemmin Torppa on nähty lukuisissa tosi-tv-ohjelmissa, kuten Viidakon tähtösissä, Tuurin kyläkaupasta kertovassa sarjassa ja Aurinkorannan tähtösissä.

Keväällä 2018 Torppa ilmoitti yllättäen lopettavansa julkisen uransa. Viime keväänä hänen elämässään kääntyikin uusi lehti, kun Torppa valmistui lentoemännäksi, ja pari kuukautta ennen sitä hän kertoi valmistuneensa lähihoitajaksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?