Jayne, 42, näki miehen lentokoneessa niin oudoissa puuhissa, ettei ollut uskoa näkemäänsä – erikoinen toimenpide kesti lähes kaksi tuntia - Viihde - Ilta-Sanomat

Jayne, 42, näki miehen lentokoneessa niin oudoissa puuhissa, ettei ollut uskoa näkemäänsä – erikoinen toimenpide kesti lähes kaksi tuntia

Jayne Sharp kertoo omituisesta, koko lennon kestäneestä välikohtauksesta Twitter-tilillään.

Jayne Sharp on brittiläinen ääninäyttelijä ja toimittaja.­

27.9.2019 19:05

Brittiläinen ääninäyttelijä ja kirjailija Jayne Sharp kertoo Twitter-tilillään erikoisesta välikohtauksesta, johon törmäsi lennollaan Nizzasta Lontooseen.

Lukuisissa BBC:n ja ITV:n sarjoissa ääninäyttelevä Sharp kertoo twiitissään, kuinka kanssamatkustaja käytti koko lentonsa varsin erikoisen toimenpiteen parissa. Mies nimittäin kuivasi lähes kaksi tuntia kestävän lennon ajan korttipakan kortteja paikkansa ilmastointia hyödyntäen.

– Mikä on omituisin asia, mihin olette törmänneet lentokoneessa? Törmäsin tähän mieheen lennolla Nizzasta Heathrow’hun. Hän käytti koko matkan kuivattaessaan yksittäin pelikorttipakan jokaista korttia. Ristikuningatar osoittautui erityisen kosteaksi.

Twiitti on kerännyt satoja tykkäyksiä ja lukuisia kommentteja. Kommenteissa udeltiin myös, miksi Sharp ei voinut vain jättää miestä huomiotta.

– Etkö voinut vain jättää häntä omaan arvoonsa? En halua haastaa riitaa, minua vain kiinnostaa, eräs Twitter-käyttäjä tiedusteli.

– Se oli mahdotota. Videolta ei saa selvää äänestä, jonka kuivaaminen aiheutti. Outoa ja ärsyttävää, Sharp selvitti kyselijälle kommenteissa.

– Hyvä pointti, en ajatellut tuota. Pahoittelut nihkeästä lennosta, kommentoija vastasi.

Suurin osa suhtautui ääninäyttelijän tavoin tapahtuneeseen huumorilla.

– Jopa jokeri! Tuo on omistautumista.

– Varsinainen mentalisti.

– Omistautumista noin 50 sentin korttipakalle.

– Olisin kysynyt, miten kortit kastuivat alunperin?

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?