Sairaalahoitoon joutunut Maisa Torppa julkaisi herkän kuvan – Jari-Matti Latvala muiskauttaa suudelman rakkaansa poskelle - Viihde - Ilta-Sanomat

Sairaalahoitoon joutunut Maisa Torppa julkaisi herkän kuvan – Jari-Matti Latvala muiskauttaa suudelman rakkaansa poskelle

Maisa Torppa kertoi keskiviikkona Instagramissa joutuneensa sairaalahoitoon. Tänään torstaina hän julkaisi onnellisen pusukuvan Jari-Matti Latvalan kanssa.

26.9.2019 19:38

Maisa Torppa julkaisi torstai-iltana yhteiskuvan puolisonsa Jari-Matti Latvalan kanssa, jossa Latvala muiskauttaa pusun leveästi hymyilevän Torpan poskelle.

Torppa julkaisi kuvan vain vuorokausi sen jälkeen, kun hän kertoi Instagramin Stories-osiossa joutuneensa hoitoon sairauskohtauksen takia.

– Stressin seurauksena mä sain vakavan sairauskohtauksen ja joudun olemaan nyt sen takia sairaalahoidossa, Torppa kertoi Instagramissa sairauskohtauksensa taustoista.

Torppa sanoi Instagram-päivityksissään kokevansa, että häntä ja hänen miespuolista ystäväänsä on seurattu erään viikkolehden toimesta viikkojen ajan.

– Asianajajaan on oltu yhteydessä, Torppa kirjoitti.

Torppa kertoi Iltalehdelle sairaalasta käsin antamassaan haastattelussa kihlattunsa Jari-Matti Latvalan vieneen hänet Helsingissä sijaitsevaan Meilahden sairaalaan maanantaina. Hän sanoi lehdelle olevansa kuitenkin jo hyvää vauhtia toipumassa.

Maisa Torppa ponnahti julkisuuteen 17-vuotiaana vuonna 2009 Miss Bikini -kisan myötä, jolloin hän esiintyi myös Rantalentis-ohjelmassa.

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala kihlautuivat juhannuksena 2017.­

Sittemmin Torppa on nähty lukuisissa tosi-tv-ohjelmissa, kuten Viidakon tähtösissä, Tuurin kyläkaupasta kertovassa sarjassa ja Aurinkorannan tähtösissä.

Kihlat ralliautoilija Jari-Matti Latvalan kanssa vaihdettiin juhannuksena 2017. Keväällä 2018 Torppa ilmoitti yllättäen lopettavansa julkisen uransa.

– Olen katsonut otsikoita ja miettinyt, että kenestä nuo jutut oikein kertovat, koska minun elämästäni ne eivät todellakaan ole, Maisa huokasi ja jatkoi:

– Olen ollut tosi naiivi. Huomasin, etten pystynyt millään tavalla hallitsemaan julkisuutta.

Viime keväänä elämässä kääntyikin uusi lehti, kun Torppa valmistui lentoemännäksi. Pari kuukautta aiemmin hän oli kertonut valmistuneensa lähihoitajaksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?