Sairaalahoitoon joutunut Maisa Torppa julkaisi herkän kuvan – Jari-Matti Latvala muiskauttaa suudelman rakkaansa poskelle - Viihde - Ilta-Sanomat

Sairaalahoitoon joutunut Maisa Torppa julkaisi herkän kuvan – Jari-Matti Latvala muiskauttaa suudelman rakkaansa poskelle

Kuvituskuva
Julkaistu: 26.9. 19:38

Maisa Torppa kertoi keskiviikkona Instagramissa joutuneensa sairaalahoitoon. Tänään torstaina hän julkaisi onnellisen pusukuvan Jari-Matti Latvalan kanssa.

Maisa Torppa julkaisi torstai-iltana yhteiskuvan puolisonsa Jari-Matti Latvalan kanssa, jossa Latvala muiskauttaa pusun leveästi hymyilevän Torpan poskelle.

Torppa julkaisi kuvan vain vuorokausi sen jälkeen, kun hän kertoi Instagramin Stories-osiossa joutuneensa hoitoon sairauskohtauksen takia.

– Stressin seurauksena mä sain vakavan sairauskohtauksen ja joudun olemaan nyt sen takia sairaalahoidossa, Torppa kertoi Instagramissa sairauskohtauksensa taustoista.

Torppa sanoi Instagram-päivityksissään kokevansa, että häntä ja hänen miespuolista ystäväänsä on seurattu erään viikkolehden toimesta viikkojen ajan.

– Asianajajaan on oltu yhteydessä, Torppa kirjoitti.

Torppa kertoi Iltalehdelle sairaalasta käsin antamassaan haastattelussa kihlattunsa Jari-Matti Latvalan vieneen hänet Helsingissä sijaitsevaan Meilahden sairaalaan maanantaina. Hän sanoi lehdelle olevansa kuitenkin jo hyvää vauhtia toipumassa.

Maisa Torppa ponnahti julkisuuteen 17-vuotiaana vuonna 2009 Miss Bikini -kisan myötä, jolloin hän esiintyi myös Rantalentis-ohjelmassa.

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala kihlautuivat juhannuksena 2017.

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala kihlautuivat juhannuksena 2017.

Sittemmin Torppa on nähty lukuisissa tosi-tv-ohjelmissa, kuten Viidakon tähtösissä, Tuurin kyläkaupasta kertovassa sarjassa ja Aurinkorannan tähtösissä.

Kihlat ralliautoilija Jari-Matti Latvalan kanssa vaihdettiin juhannuksena 2017. Keväällä 2018 Torppa ilmoitti yllättäen lopettavansa julkisen uransa.

– Olen katsonut otsikoita ja miettinyt, että kenestä nuo jutut oikein kertovat, koska minun elämästäni ne eivät todellakaan ole, Maisa huokasi ja jatkoi:

– Olen ollut tosi naiivi. Huomasin, etten pystynyt millään tavalla hallitsemaan julkisuutta.

Viime keväänä elämässä kääntyikin uusi lehti, kun Torppa valmistui lentoemännäksi. Pari kuukautta aiemmin hän oli kertonut valmistuneensa lähihoitajaksi.