Eronneen Miley Cyrusin kuvista leimahti syvä huoli – fanit kiinnittivät oitis huomionsa tähden kylkiluihin - Viihde - Ilta-Sanomat

Eronneen Miley Cyrusin kuvista leimahti syvä huoli – fanit kiinnittivät oitis huomionsa tähden kylkiluihin

Fanit huolestuivat, kun Miley Cyrus julkaisi Instagramissa kuvan, jossa tähden kylkiluut näkyvät.

Fanit huolestuivat, kun Miley Cyrus julkaisi Instagramissa kuvan, jossa tähden kylkiluut näkyvät.

Julkaistu: 26.9.2019 17:05

Laulaja Miley Cyrusin Instagram-kuvat saivat fanit huolestumaan tähden voinnista. Tähti erosi hiljattain aviomiehestään ja sittemmin myös Kaitlynn Carterista, jonka seurassa hän viihtyi eron jälkeen.

Poptähti Miley Cyrusin, 26, elämä on ollut viime aikoina myrskyisää. Laulaja ilmoitti elokuussa eronneensa aviomiehestään Liam Hemsworthista. Pari ehti olla naimisissa alle vuoden.

Heti eroilmoituksen jälkeen Cyrus kuvattiin romanttisissa tunnelmissa Italian Como-järvellä Kaitlynn Carterin kanssa. Amerikkalaistiedotusvälineiden mukaan myös Cyrusin ja Carterin tiet ovat kuitenkin niin ikään erkaantuneet.

Fanit huolestuivat laulajan voinnista, kun hän julkaisi hiljattain Instagramissa vähäpukeisia kuvia Arizonan Antelope-kanjonilta. Cyrus on pukenut kuviin hyvin lyhyet farkkusortsit ja mustan urheilutopin.

– Kuten näette silmistäni, tämä tyttö löytää aina polkunsa, Cyrus kirjoitti 99 miljoonalle seuraajalleen kuvan yhteydessä.

Huomio kuvassa on kiinnittynyt kuitenkin Cyrusin vatsan alueelle, sillä vaatteet paljastavat laulajan olevan todella laihassa kunnossa. Myös tähden kylkiluut ovat selvästi näkyvillä.

– Sinähän kuihdut pois. Olet liian laiha, eräs fani kirjoittaa huolestuneena.

– Sinä vain laihdut, toinenkin huomauttaa.

– Syö nyt hyvänen aika jotain, kolmas ehdottaa.

Cyrus ja Hemsworth avioituivat joulukuussa 2018. Pari tapasi kuitenkin ensimmäisen kerran jo vuonna 2009. Myös ensimmäiset kihlat vaihdettiin jo vuonna 2012, mutta suhde päättyi tuolloinkin eroon.

People-lehden mukaan Cyrus otti avioeron näyttelijämiehestään keskittyäkseen itseensä ja uraansa. Peoplen lähteiden mukaan tähti ei ollut vielä valmis sitoutumaan uuteen suhteeseen myöskään tosi-tv-tähtenä tunnetun Carterin, 31, kanssa.

– Miley ei tahdo vakavaa suhdetta. Hän ja Kaitlynn viettivät joka päivä aikaa yhdessä, mutta se on jotain, mitä Miley ei nyt halua. Hän tahtoo keskittyä uraansa, sanoi lähde, jonka mukaan naiset ovat kuitenkin edelleen ystäviä.

Tuoreimmat osastosta