Demi Moore tunnustaa pettäneensä miestään vain päivä ennen häitä – taustalla sydäntä särkevä syy - Viihde - Ilta-Sanomat

Demi Moore tunnustaa pettäneensä miestään vain päivä ennen häitä – taustalla sydäntä särkevä syy

Demi Moore menetti isänsä nuorena. Hän paljastaa uutuuskirjassa surun ajaneen hänet pettämään ensimmäistä aviomiestään Freddy Moorea.

26.9.2019 11:59

Näyttelijätähti Demi Moore oli vasta 17-vuotias ja uransa alkutaipaleella, kun hän tapasi muusikko Freddy Mooren. Pari rakastui ja päätti mennä naimisiin. Nuoruuden huumassa solmittu liitto kesti viisi vuotta.

Nyt Moore paljastaa uudessa Inside Out -elämäkerrassaan, että liitto oli tuhoon tuomittu jo ennen vihkimistä, sillä Moore petti Freddyä vain päivä ennen häitä.

– Sen sijaan, että olisin päivä ennen häitäni harjoitellut valojani, soitin miehelle, jonka olin tavannut elokuvan kuvauksissa, Moore kuvailee kirjassa The Sunin mukaan.

– Livahdin omista polttareistani ja menin miehen luokse. Miksi tein niin? Miksen mennyt puhumaan epäilyksistäni oman mieheni luokse, jonka kanssa olin sitoutumassa koko loppuelämäkseni?

Pettäminen ja epäilykset johtuivat Mooren mukaan siitä, että hän kävi edelleen läpi isänsä traumaattista kuolemaa. Mooren alkoholismista kärsinyt isä Danny teki itsemurhan.

Demi Moore ensimmäisen aviomiehensä Freddy Mooren kanssa 1982.­

– En voinut hyväksyä sitä tosiasiaa, että olin menossa naimisiin peitelläkseni surua kuolleesta isästäni, Moore tunnustaa.

– En voinut lähteä liitosta, mutta pystyin sabotoimaan sitä, hän sanoo.

Pari tapasi toisensa yökerhossa vuonna 1979. Freddy oli 12 vuotta vanhempi ja naimisissa vaimonsa Lucyn kanssa. Moore kuitenkin rakastui karismaattiseen muusikkoon, ja tunne oli molemmin puoleinen. Freddy erosi vaimostaan ja rakastunut nuoripari alkoi suunnitella häitään.

– Olin itseäni täynnä oleva teini, jota ei oltu kasvatettu kunnioittamaan avioliittoa, Moore myöntää.

Viisi vuotta myöhemmin Moore haki avioeroa ja liitto tuli tiensä päähän.

Bruce Willis oli yksi Demi Mooren elämän suurista rakkauksista.­

Moorella on ollut liitoissaan todellista epäonnea. Erottuaan ensimmäisestä avioliitostaan jälkeen Moore tapasi Bruce Willisin.

Näyttelijäkomistus vei naiselta jalat alta, ja parin 13 vuotta kestäneestä suhteesta syntyi kolme lasta. Ero tuli vuonna 2000, eikä liitto säästynyt myrskyiltä.

Kolmannen kerran Moore solmi avioliiton vuonna 2005. Tällöin hän meni naimisiin Ashton Kutcherin kanssa. Liitto kariutui 2013.

Ashton Kutcherin ja Demi Mooren suhteen likapyykkiä pestään uudessa elämäkerrassa.­

Liiton päätyttyä julkisuudessa on puitu niin parin seksielämää kuin riitojakin ja nyt Moore kertoo elämäkerrassaan oman versionsa tapahtumista. Daily Mailin mukaan Moore kamppaili vuosia alkoholiongelman kanssa ja sen sijaan, että Kutcher olisi tukenut puolisoaan, pilkkasi hän Moorea ja odotti tämän kykenevän juomaan alkoholia, kuten muutkin.

Moore väittää kirjassaan, että Kutcher nöyryytti häntä kuvaamalla hänet sammuneena esimerkiksi wc-istuimeen nojaten ja julkaisemalla hänestä humalaisia kuvia sosiaalisessa mediassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?