Demi Moore paljastaa karmaisevia yksityiskohtia liitostaan Ashton Kutcherin kanssa: ex-miehen julkaisema salakuva häpäisi tähden – retkahti lopulta ryyppäämään - Viihde - Ilta-Sanomat

Demi Moore paljastaa karmaisevia yksityiskohtia liitostaan Ashton Kutcherin kanssa: ex-miehen julkaisema salakuva häpäisi tähden – retkahti lopulta ryyppäämään

Näyttelijätähti Demi Moore kertoo elämäkerrassaan häkellyttäviä seikkoja avioliitostaan ja yksityiselämästään.

25.9.2019 22:15

Hollywood-tähti Demi Mooren tuore elämäkerta Inside Out kertoo karua kieltä näyttelijän avioliitosta Ashton Kutcherin kanssa. Hollywoodin kirkkaimpiin tähtipareihin lukeutunut pariskunta oli naimisissa vuosina 2005–2013. Liiton päätyttyä julkisuudessa on puitu niin parin seksielämää kuin riitojakin ja nyt Moore kertoo elämäkerrassaan oman versionsa tapahtumista.

56-vuotias Moore kertoo Inside Out -teoksessa, että Kutcher kohteli häntä varsin julmasti parin liiton aikana. Daily Mailin mukaan Moore kamppaili vuosia alkoholiongelman kanssa ja sen sijaan, että Kutcher olisi tukenut puolisoaan, pilkkasi hän Moorea ja odotti tämän kykenevän juomaan alkoholia, kuten muutkin.

Moore väittää kirjassaan, että Kutcher nöyryytti häntä kuvaamalla hänet sammuneena esimerkiksi wc-istuimeen nojaten ja julkaisemalla hänestä humalaisia kuvia sosiaalisessa mediassa.

Kutcher julkaisi sosiaalisessa mediassa myös salaa otetun alusvaatekuvan vaimostaan. Kuvassa Moore oli kumartuneena valkoisissa alushousuissa. Kuvasta nousi aikanaan kohu, mutta Kutcher väitti, että hänellä oli Mooren lupa sen julkaisuun. Mooren kirjan mukaan näin ei kuitenkaan ollut.

Ashton Kutcher ja Demi Moore menivät naimisiin vuonna 2005. Kuusi vuotta myöhemmin pari ilmoitti erostaan ja vuonna 2013 liitto oli virallisesti ohi.­

Page Sixin mukaan nöyryyttämisen lisäksi Kutcher myös vähätteli puolisonsa ongelmia. Moore paljastaa kirjassaan, että kun hän oli ollut 20 vuotta kuivilla alkoholista, retkahti hän juomaan ex-puolisonsa kommentin vuoksi. Näyttelijä koki, ettei Kutcher ottanut tosissaan hänen alkoholiongelmaansa, vaan vähätteli sitä ja totesi ”ettei se ole oikea juttu”.

– Ashton nautti lasillisen hyvää punaviiniä, kun hän sanoi: ”En tiedä, onko alkoholismi todellinen asia – uskon, että kyse on kohtuudesta”, Moore kertoo kirjassaan.

Mooren mukaan hän joi sinä iltana oluen hotellin minibaarista ja retkahti ryyppäämään.

– Minä halusin olla se tyttö. Se tyttö, joka voi ottaa lasin viiniä illallisella, tai tequila shotin bileissä. Mielessäni myös Ashton halusi sitä. Joten minä yritin tulla siksi: hauskaksi, normaaliksi tytöksi, Moore muistelee tuntemuksiaan.

Näyttelijä kuvailee kirjassaan, miten hänen alkoholiongelmansa paheni, kun hän sai keskenmenon. Moore ja Kutcher olivat toivoneet hartaasti lasta ja kun Moore viimein tuli raskaaksi, päättyi raskaus kuuden kuukauden jälkeen. Myöhemmin pari yritti saada lasta hedelmöityshoitojen avulla, mutta Moore ei tullut enää raskaaksi.

Moore syytti keskenmenosta juomistaan, ajautui yhä jyrkkenevään alamäkeen ja turvautui alkoholin lisäksi myös riippuvuutta aiheuttaviin kipulääkkeisiin. Mooren mukaan hänen puolisonsa ei täysin ymmärtänyt, miten vakavasta asiasta oli kyse.

Eräällä parin lomamatkalla Moore sammui kylpyammeeseen ja Kutcher joutui kantamaan hänet sänkyyn. Page Sixin mukaan Moore kuvailee kirjassaan, kuinka raivoissaan Kutcher oli. Hän ymmärsi puolisonsa suuttumuksen, mutta oli samalla myös hämillään siitä. Hän nimittäin koki, että Kutcher oli toivonut hänen olevan ”normaali”.

– Se oli hämmentävää. Ashton oli rohkaissut minua menemään siihen suuntaan, Moore kertoo kirjassaan Daily Mailin mukaan viitaten alkoholin juomiseen.

– Kun menin liian pitkälle, hän kertoi minulle miltä hänestä tuntuu näyttämällä kuvan, jonka hän oli ottanut kun lepuutin päätäni wc-pytyllä edellisenä iltana. Se tuntui silloin hyväsydämiseltä vitsiltä. Mutta todellisuudessa se oli häpäisyä.

Moore paljastaa kirjassaan myös, että Kutcher petti häntä useiden naisten kanssa heidän parisuhteensa aikana. Moore ja Kutcher ilmoittivat erostaan vuonna 2011 ja parin liitto päättyi virallisesti vuonna 2013.

Kutcher on kommentoinut Mooren kohukirjan väitteitä lyhyesti Twitterissä. Hän jakoi palvelussa puhelinnumeron ja kehotti seuraajiaan ottamaan yhteyttä, mikäli he ”haluavat kuulla totuuden”.

Kutcher julkaisi tilillään myös toisen twiitin, jossa hän kertoi olleensa lähellä päivittää sinne erittäin ikävänsävyisen viestin, mutta katsoi sitten vaimoaan ja lapsiaan ja päätti antaa asian olla. Kutcher on nykyään naimisissa Mila Kunisin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?