90-luvun laulajakaunottaren esiintyminen hämmästyttää – täysin rypyttömät kasvot kuohuttavat tv-katsojia: ”Mitä noituutta tämä on” - Viihde - Ilta-Sanomat

90-luvun laulajakaunottaren esiintyminen hämmästyttää – täysin rypyttömät kasvot kuohuttavat tv-katsojia: ”Mitä noituutta tämä on”

Eurodance-ihme Whigfield ei näytä vanhentuneen päivääkään.

25.9.2019 17:20

Eurodance-laulaja Whigfield, oikealta nimeltään Sannie Charlotte Carlson, muistetaan Saturday Night -kappaleestaan, joka soi taukoamatta radioissa 1994.

Ikimuistoinen on myös kappaleen musiikkivideo, jossa tanskalaiskaunotar tanssahtelee pyyhe päällä ja valmistautuu lauantai-illan huumaan.

Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Laulaja on jatkanut keikkailua ahkerasti ja vieraili Lorraine -talk show’ssa kertomassa kuulumisiaan. The Sun ja Daily Mail kertovat, että tv-katsojien huomion varasti 49-vuotiaan tähden erittäin nuorekas ulkonäkö. Mallinakin nuorempana työskennellyt Carlson ei vaikuttanut vanhentuneen päivääkään Saturday Nightin ajoista.

– Whigfield näyttää uskomattomalta. Hän on 49-vuotias ja näyttää samalta kuin minä 29-vuotiaana. Mitä noituutta tämä on.

Laulaja tunnetaan kappaleista Saturday night, Another Day ja Think of You.­

Carlson kertoi talk show -ohjelmassa pitävänsä huolta ulkonäöstään mahdollisimman terveillä elämäntavoilla.

– Luovuin tuhmista jutuista, laulaja kujersi.

– Teen kaiken eri tavalla kuin 90-luvulla. Menen joka yö nukkumaan kymmeneltä, syön terveellisesti ja treenaan joka päivä. En ole enää tuhma tyttö.

Whigfield-taiteilijanimellä tunnettu Sannie Charlotte Carlson tekee paluuta keikkalavoille.­

Sosiaalisessa mediassa aivan kaikki fanit eivät kuitenkaan uskoneet, että Carlsonin ikinuori olemus olisi pelkkien terveelisten elämäntapojen aikaansaannosta.

– Minäkin syön terveellisesti, treenaan ja juon paljon vettä... Missään nimessä botox ja täyteaineet eivät ole saaneet häntä tuon näköiseksi, sosiaalisessa mediassa nälvittiin.

Carlson kuvattuna vuonna 1996.­

Carlson paljasti lähtevänsä ensi vuonna kiertueelle toisen ysäripumpun Vengaboysien kanssa. Oman musiikkinsa ohella tanskalaistähti tekee musiikkia myös muille.

– Olen tehnyt vähän kaikenlaista. Minulta tulee piakkoin uusi kappale, hän kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?