90-luvun laulajakaunottaren esiintyminen hämmästyttää – täysin rypyttömät kasvot kuohuttavat tv-katsojia: ”Mitä noituutta tämä on” - Viihde - Ilta-Sanomat

90-luvun laulajakaunottaren esiintyminen hämmästyttää – täysin rypyttömät kasvot kuohuttavat tv-katsojia: ”Mitä noituutta tämä on”

Julkaistu: 25.9.2019 17:20

Eurodance-ihme Whigfield ei näytä vanhentuneen päivääkään.

Eurodance-laulaja Whigfield, oikealta nimeltään Sannie Charlotte Carlson, muistetaan Saturday Night -kappaleestaan, joka soi taukoamatta radioissa 1994.

Ikimuistoinen on myös kappaleen musiikkivideo, jossa tanskalaiskaunotar tanssahtelee pyyhe päällä ja valmistautuu lauantai-illan huumaan.

Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Laulaja on jatkanut keikkailua ahkerasti ja vieraili Lorraine -talk show’ssa kertomassa kuulumisiaan. The Sun ja Daily Mail kertovat, että tv-katsojien huomion varasti 49-vuotiaan tähden erittäin nuorekas ulkonäkö. Mallinakin nuorempana työskennellyt Carlson ei vaikuttanut vanhentuneen päivääkään Saturday Nightin ajoista.

– Whigfield näyttää uskomattomalta. Hän on 49-vuotias ja näyttää samalta kuin minä 29-vuotiaana. Mitä noituutta tämä on.

Laulaja tunnetaan kappaleista Saturday night, Another Day ja Think of You.

Carlson kertoi talk show -ohjelmassa pitävänsä huolta ulkonäöstään mahdollisimman terveillä elämäntavoilla.

– Luovuin tuhmista jutuista, laulaja kujersi.

– Teen kaiken eri tavalla kuin 90-luvulla. Menen joka yö nukkumaan kymmeneltä, syön terveellisesti ja treenaan joka päivä. En ole enää tuhma tyttö.

Whigfield-taiteilijanimellä tunnettu Sannie Charlotte Carlson tekee paluuta keikkalavoille.

Sosiaalisessa mediassa aivan kaikki fanit eivät kuitenkaan uskoneet, että Carlsonin ikinuori olemus olisi pelkkien terveelisten elämäntapojen aikaansaannosta.

– Minäkin syön terveellisesti, treenaan ja juon paljon vettä... Missään nimessä botox ja täyteaineet eivät ole saaneet häntä tuon näköiseksi, sosiaalisessa mediassa nälvittiin.

Carlson kuvattuna vuonna 1996.

Carlson paljasti lähtevänsä ensi vuonna kiertueelle toisen ysäripumpun Vengaboysien kanssa. Oman musiikkinsa ohella tanskalaistähti tekee musiikkia myös muille.

– Olen tehnyt vähän kaikenlaista. Minulta tulee piakkoin uusi kappale, hän kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?