Huippu-dj Tiësto meni naimisiin! Morsian on 27 vuotta nuorempi mallikaunotar - Viihde - Ilta-Sanomat

Huippu-dj Tiësto meni naimisiin! Morsian on 27 vuotta nuorempi mallikaunotar

Huippu-dj vei vihille mallirakkaansa Annika Backesin. Luksushäitä vietettiin modernissa luksuskohteessa Utahin aavikolla.

25.9.2019 8:37

Dj Tiësto, oikealta nimeltään Tijs Michiel Verwest, on mennyt naimisiin. Maailmankuulu dj solmi avioliiton mallina työskentelevän Annika Backesin, 23, kanssa. Asiasta uutisoi muun muassa Daily Mail.

Hulppeat häät vietettiin viikonloppuna keskellä aavikkomaisemia Utahissa. Kuluissa ei juurikaan tarvinnut säästellä, sillä Tiësto on kuudenneksi parhaiten palkattu dj koko maailmassa ja hänen omaisuutensa arvioidaan olevan peräti 135 miljoonaa euroa.

Häitä juhlittiin 80 hengen voimin julkkisten suosimassa luksuskohteessa Amangirissa. Amangiri on aavikolla sijaitseva kanjonien ympäröimänä trendikäs ja moderni luksushotelli, joka tarjoaa oivan paikan juhlille kuin juhlille. Tiëston kerrotaan vuokranneen koko alueen hääjuhlaa varten.

Itse seremonia pidettiin kivipatiolla, jonka pylväisiin oli kiedottu näyttävät kukka-asetelmat. Sulhanen ei voinut pidätellä kyyneliään nähdessään morsiamensa.

– Tunteiden määrä oli ylitsevuotava, koska olemme olleet rakastuneita niin kauan ja suunnitelleet tätä päivää ikuisuuden, ja sitten hetki koitti vihdoin. Se oli kauniimpaa ja erityisempää kuin olisin koskaan voinut kuvitellakaan, Tiësto kuvaili jälkikäteen lehdistölle.

Morsian saapui alttarille betonikäytävää pitkin Bertan asussa. Myöhemmin hän vaihtoi ylleen Oscar de la Rentan muotiluomuksen.

– Alunperin halusin laittaa Oscarin mekon seremoniaan ja Bertan mekon juhliin. Asiaa pähkäiltyäni päätinkin tehdä toisinpäin, Annika kertoi lehdistölle ennen häitä.

Tiësto puolestaan luotti puvussaan Tom Fordiin suosikkielokuvahahmonsa James Bondin inspiroimana.

Annika oli 19-vuotias, kun hän tapasi Tiëston.­

Ilta huipentui näyttäviin ilotulituksiin. Tunnelmaa loivat uima-altaisiin laitetut kynttilät, jotka ajelehtivat kauniisti vedessä illan hämärtyessä. Loppuilta kului luonnollisesti tanssiessa dj Colemanin tahtiin. Iltabileissä kuultiin Tiëston kirjoittama ja tuottama kappale A Million Years, joka oli omistettu morsiamelle.

Pari nukkui ensimmäisen yönsä avioparina luksushotellin parhaimmassa huoneessa, jossa oli mahdollisuus nukkua ulkona tähtitaivaan alla.

Annika otti avioliiton myötä miehensä sukunimen ja on nykyään Annika Verwest.

Tiësto vuonna 2007.­

Pari tapasi jo neljä vuotta sitten yhteisten tuttaviensa kautta. Katseet kohtasivat Catch-ravintolassa New Yorkissa helmikuisena iltana 2015, ja pian he olivat jo tulisesti rakastuneita.

Kosinta tapahtui rantahietikolla kiitospäivänä 2018, kun pari oli lemmenlomalla Malediiveilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?