Tässä ovat Temptation Island -pariskunnat! Mukana uskovainen pariskunta, avoimessa suhteessa elävä pari... - Viihde - Ilta-Sanomat

Tässä ovat Temptation Island -pariskunnat! Mukana uskovainen pariskunta, avoimessa suhteessa elävä pari...

Kuudes kausi viettelysten saaren seikkailuja alkaa Nelosella 9. lokakuuta. Mukana on tälläkin kertaa neljä rohkeaa pariskuntaa.

24.9.2019 12:21

Nelonen julkisti tänään neljä pariskuntaa, jotka testaavat rakkauttaan Temptation Islandin uudella kaudella.

Thaimaan paratiisisaarille matkustavat ohjelman kuudennella kaudella Leevi ja Josefin, Mari ja Eero, Santeri ja Eveliina sekä Viivi ja Lance.

Kauden pariskuntia yhdistää vankka usko omaan parisuhteeseen. Mukana on muun muassa kristillisessä sisäoppilaitoksessa tavannut pariskunta, avoimessa suhteessa elävä pari sekä kahden vuoden aikana kolmesti eronnut kaksikko.

Ohjelmaa juontaa tuttuun tapaan Sami Kuronen.

  • Voit katsoa yllä olevalta videolta maistiaisia tulevalta kaudelta!

Leevi, 20, ja Josefin "Josku", 21, Vantaa.­

Leevi ja Josefin

Kosmetologiksi opiskeleva Josefin, eli Josku, ja kiinteistönhuoltajana toimiva Leevi ovat tavanneet kristillisessä sisäoppilaitoksessa ja usko onkin molemmille tärkeä asia elämässä. Kaksikko huomasi toisensa koulussa heti, mutta Josku piti Leeviä hyvännäköisenä, mutta liian lyhyenä. Alun perin Josefin seurustelikin Leevin kämppiksen kanssa, mutta parin erottua Josefin ja Leevi löysivät toisensa. Yhteen muutettiin jo parin kuukauden seurustelun jälkeen, ja nyt he ovat olleet yhdessä puolitoista vuotta.

Temppareihin hakeminen oli Josefinin idea ja Leevi mainitseekin, ettei hänellä ollut oikeastaan mahdollisuutta kieltäytyä. Läheisriippuvaiseksi itsensä määrittelevä Josefin haluaa myös testata miltä tuntuu pärjätä ilman toisen tukea.

– Mä luulen, että me ollaan sellaisessa kohdassa, että meidän suhde on ottamassa askeleen seuraavalle tasolle", Leevi pohtii. Seuraava taso olisi miehen mukaan kihlat, jolla luotaisiin perheen pohja.

Varsinkin suhteen alussa Leevi joutui todistelemaan Josefinille rakkauttaan. Pikku hiljaa Josefin on alkanut luottaa siihen, että Leevi todella on tosissaan hänen kanssaan ja rakkautta riittää yli vaikeuksien. Saarella Leevin tavoitteena onkin vielä kerran vakuutta Josefinille olevansa tämän arvoinen, onhan suhde Leevin sanojen mukaan ”täydellinen”.

Mari, 21, ja Eero "Väpä", 21, Äänekoski.­

Mari ja Eero

Lähihoitaja Mari ja yhdistelmäajoneuvonkuljettaja Väpä ovat seurustelleet puolitoista vuotta. Väpä kiinnostui Marista jo ensikohtaamisella, mutta Mari seurusteli vielä tuolloin Väpän kaverin kanssa. Väpä joutui odottamaan pari vuotta, mutta sitten eräänä iltana pari päätyi pussailemaan keskenään, ja homma oli sillä selvä, ja Mari vaihtoi poikaystävää lennosta.

Suhteen ajoitus oli kuitenkin haastava, kun Väpää kutsui armeijan harmaat heti parisuhteen alkuvaiheessa. Ensimmäinen vuosi menikin sitten osittain erossa. Väpän armeija-aikana itsensä yksinäiseksi tunteneella Marilla kävikin pieni hairahdus, joka johti pieneen koston kierteeseen, mutta nyt pari vakuuttaa sen olevan historiaa.

– Menihän siinä hetki, että pystyi luottamaan ja välillä Väpä vieläkin piikittelee aiheesta, mutta se on ollutta ja mennyttä. Ei vaivaa meidän suhdetta enää.

Väpän armeijan jälkeen yhteiselo pääsi viimein vauhtiin. Pari muutti yhteen, ja siitä asti he ovat olleet erottamattomat.

– Mari ei ole kokenut sinkkuelämää aikuisiällä, ja on sillä tavalla yhtä kokemusta köyhempi, Väpä pohtii.

Maria ei sinkkuuden puute ole haitannut.

– Kyllä mä voin bilettää ihan parisuhteessa ollessanikin, ei siihen sinkkuutta tarvita.

Parin rajat ovat häilyvät, mutta he uskovat, että lähes kaikesta selviää puhumalla.

Eveliina, 22, ja Santeri, 26, Tampere.­

Santeri ja Eveliina

Kaksi vuotta yhtä pitänyt opiskelijapariskunta Eveliina ja Santeri tapasivat toisensa nettideittipalvelun kautta. Suhde alkoi etäsuhteena, kun Eveliina asui Lappeenrannassa terveydenhoitaja-opintojensa takia. Opintojen loppusuoralla Eveliina päätti muuttaa Tampereelle ja he löysivät yhteisen kodin. Santeri toimii omien opintojensa ohella myös yrittäjänä. Erikoisen Temppariparin heistä tekee se, että Eveliinalla ja Santerilla on ollut alusta asti avoin suhde

Kummallakin on lupa harrastaa seksiä muiden kanssa, mutta minkäänlaiset tunteet tai romanttinen läheisyyden osoittaminen muihin kuin omaan puolisoon ovat ehdottomasti kielletty. Vieraassa sängyssä saa siis poiketa, mutta lusikointihommat tai kädestä pitäminen on jätettävä omaan petiin. Temppareihin pari lähtee selvittämään, voisiko suhteen muodon muuttaa suljetuksi.

Myös saarella seksin harrastaminen muiden kanssa ”aktiviteettina” on ihan ok, mutta hellyydenosoitukset ja henkinen yhteys on parin mukaan asioita, joiden myötä rajat paukkuu. Paria mietityttää, olisiko ns. normaali suhde heille mahdollinen ja olisiko se jotakin, mitä he haluaisivat.

– Meidän parisuhde on todella luottamukseen perustuva ja hyvällä tavalla tasainen ja vakaa, Eveliina kertoo.

Paria kiinnostaa myös kokea se, miltä tuntuu nähdä toisen käytöstä videoilta. Vaikka vieraissa sängyissä on vierailtu, ei pari ole koskaan päässyt konkreettisesti näkemään, miltä toisen toilailut näyttävät tai miltä toisen seksiseikkailut tuntuvat, kun niitä joutuu itse katselemaan.

Eveliina ei ole kokenut mustasukkaisuutta Santerin menemisistä, mutta uskoo sen osittain liittyvän juuri siihen, ettei hän ole koskaan nähnyt Santeria muiden naisten kanssa.

– Se on hyvä paikka sitten huomata, tuntuuko se sitten pahemmalta, kun näkee toisen toiminnan, kuin että siitä vain kuulisi, Santeri pohtii

Lance, 21, ja Viivi, 21, Espoo.­

Viivi ja Lance

Opiskelija Viivin ja taksiyrittäjä Lancen suhde on ollut yhtä vuoristorataa. Pari on eronnut suhteensa aikana jo kolmesti, mutta jokin heidät vetää aina uudelleen yhteen. He ovat myös kokeilleet erilaisia asumismuotoja yhdessä asumisesta erillään asumiseen, ja päätyneet järjestelyyn, jossa he asuvat yhdessä puoliksi; Lance asuu puolet viikosta heidän yhteisessä kodissaan ja puolet vanhempiensa luona.

Pari tunsi toisensa pitkään jo ennen seurustelua. Hyvä ystävyys eskaloitui ensin ihastukseksi, sitten rakastumiseen ja nyt he ovat seurustelleet kaksi vuotta. Pari on joutunut tekemään suhteensa eteen paljon töitä, ja nyt tuntuukin, että he ovat viimein saavuttaneet suhteessaan sen tilan, jossa he ovat onnellisia. Pari on niin yhteen hitsaantunut, että he lähtevät saarelle etsimään jälleen omaa ääntään.

– Me ollaan ajateltu asioita enemmän me-muodossa. Ehkä saarella oppisi enemmän käyttämään sitä minä-muotoa", Viivi pohtii.

Suhdetta on haitannut Viivin mustasukkaisuus, ja toisaalta Lancen tilantarve ja puhumattomuus.

– Ne hölmöilyt on olleet mun puolelta suurimmalta osin sellaista, että ei anna sitä huomiota, tai antaa sitä jopa jollekin toiselle, Lance sanoo.

Pari lähtee saarelle odottavaisin mielin ja uskoo, että suhde kestää houkutukset.

Lance tosin kokee olevansa kostajatyyppi, joka varmasti näpäyttää takaisin, jos sattuu näkemään videoilla jotakin väärä

Sami Kuronen juontaa tuttuun tapaan Temptation Islandin uuden kauden.­

Ohjelmaan on tehty merkittäviä muutoksia, sillä resortit ovat nyt täysin uusissa maisemissa.

– Tällä kertaa Tempparisaarella kaikki on uutta! Uusi lokaatio tarjoaa mielettömät puitteet, ja tämän kauden parien lähtökohdat nostavat esiin teemoja, joita ei ohjelman historiassa ole ennen käsitelty. Luvassa on romantiikkaa, erotiikkaa, sydänsuruja, upeita kasvutarinoita ja kaikkea sitä mitä hyvältä realityltä uskaltaa toivoa. Kaikilla on rajansa, mutta ovatko ne kenellekään selvät? Mitä kaikkea rakkaus kestää? Tulossa on erittäin raikas kausi! Sami Kuronen kuvailee.

Temptation Island Suomi on tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa antautuu viettelysten vietäväksi ja testaa samalla parisuhteensa lujuutta. Pariskunnan osapuolet sijoitetaan eri saarille eroon toisistaan. Saarilla viehättävät sinkut yrittävät vietellä varattuja miehiä ja naisia. Saarten tapahtumia puidaan sitten aina juontajan kanssa iltanuotiolla. Toistaiseksi yhdelläkään kaudella ei ole vältytty karvailta pettymyksiltä, kyyneliltä ja pettämiseltä. Seksiäkin on saarilla harrastettu oman kumppanin selän takana.

Tälläkin kaudella luvassa on myös aina jaksojen perään nähtävä puolen tunnin Temptation Island Suomi Extra -ohjelma, jossa Sami Kurosen johdolla puidaan ohjelman käänteitä, ilmiöitä ja päästään syventämään iltanuotiotunnelmia vaihtuvien vierailijoiden kanssa.

Temptation Island Suomi 9. lokakuuta alkaen Nelosella. IS ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Yllä olevilta videoilta voit katsoa uusien Temptation Island Suomen parien haastattelut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?