Nämä morsianehdokkaat Maajussit valitsivat farmiviikolle – yksi naisista täräytti suorat sanat valinnasta: ”Jos ihan rehellinen olen...”

Julkaistu:

Maajussille morsian
Maajussille morsian -ohjelmassa nähtiin ratkaisuhetkiä, kun maajussit valitsivat kukin kolme naista mukaansa farmiviikolle.
Tämän illan Maajussille morsian -jaksossa nähtiin kuinka maajussit Arttu, Juho, Lauri ja Jouko kutsuivat kukin kolme naista mukaansa farmiviikolle. Samalla he pudottivat jokainen yhden morsianehdokkaan pelistä pois.

Farmiviikolla morsianehdokkaat viettävät viikon maajussien kotitiloilla, jonka päätteeksi miehet valitsevat kukin itselleen sopivimman morsianehdokkaan. Ennen farmiviikkoa maajussit olivat päässeet tutustumaan naisiin ryhmätreffeillä.


Ensimmäisenä valintansa teki Arttu. Hän kutsui mukaansa farmiviikolle Elviiran, Sofin sekä Julian. Näin ollen Vilhelmiinan matka ohjelmassa päättyi.

– En mä oo tänne väkisin lähtenyt rakastumaan. Jos muilla synkkasi paremmin hänen kanssaan, niin se on enemmän kuin fine, että he jää tonne ja mä lähden. Toivon Artulle ja sille kenet hän valitsee pelkkää hyvää, Vilhelmiina pohti pudotuksensa jälkeen.

– Jotenkin tuossa ryhmätreffien aikana mulla tuli Vilhelmiinasta semmoisia tuntemuksia, että onko hän välttämättä kuitenkaan ihan tosissaan tässä, Arttu perusteli päätöstään.


Seuraavaksi ratkaisunsa naisille kertoi Juho. Hän valitsi farmiviikolle mukaansa Laura P:n, Airin sekä Laura R:n. Anu puolestaan joutui kotimatkalle.

– Näistä kolmesta yhden löytäminen ei tule olemaan mikään helppo tehtävä, Juho tunnusti.


Maajussi-Lauri puolestaan paljasti olevansa jo nyt ihastunut kahteen morsianehdokkaaseen. Neljästä naisesta Anu, Aino ja Sanna saivat mieheltä kutsun farmiviikolle.

– Oisko siinä ollut semmoinen, ettei ihan löydetty samaa ajatusmaailmaa kuitenkaan. Kyllähän se alussa harmitti, mutta sitten tuli sellainen helpotuksen tunne, että näinhän tämän pitikin mennä, pohti kotimatkalle joutunut Raita.


Viimeisenä valintansa paljasti Jouko. Hän antoi kutsukortit farmiviikolle Arjalle, Lotalle sekä Merjalle. Ilman kutsua sen sijaan jäi Anita.

– Mitä tuossa nyt Joukon kanssa olen jutellut, niin jotenkin mä ajattelin, että kyllä mä varmaan sinne farmille menen, Lotta paljasti kameroille.

– Tämä oli yllätys, jos ihan rehellinen olen, täräytti puolestaan Merja.

Maajussille morsian maanantaisin kello 20:00 MTV3:lla.

Ota kantaa

Pääsivätkö oikeat morsianehdokkaat farmiviikolle?

Kyllä, todellakin. 71% Eivät, olisin valinnut toisin. 29%
Ääniä yhteensä 9070

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt