Kesällä eronnut Satu Tuomisto naureskelee huhuille uudesta miehestä: ”Jos liikkuu jonkun kanssa, ei se tarkoita suhdetta”

Julkaistu:

Uutterasti töitä tekevä juontaja Satu Tuomisto nauraa suhdehuhuille.
Juontaja ja entinen Miss Suomi Satu Tuomisto pudistaa päätään ja naurahtaa sille, että hän olisi alkanut seurustella.

– Kavereita ihmisellä saa olla, niin miespuolisia kuin naispuolisia. Jos liikkuu jonkun kanssa, ei se tarkoita suhdetta, Tuomisto naurahtaa huhuille, että hän olisi löytänyt uuden miehen.

Satu Tuomisto erosi kesällä aviomiehestään Petri Aarniosta. Pari ehti olla aviossa melkein kaksi vuotta.

– Olen käsitellyt eron ja elämä jatkuu. Aion tulevaisuudessa liikkua erilaisten ihmisten kanssa, myös koirapuistossa, Satu velmuili viitaten tarinoihin, että hänet on nähty jonkun miehen kanssa koiraa ulkoiluttamassa.

– Syksyyn kuuluu töitä ja koirapuistoja, Tuomisto kertoi sunnuntai-iltana Dohassa järjestetyssä Finland meets Qatar Stopover -tilaisuudessa.


Viime kesä oli Tuomistolle kiireistä aikaa, sillä hän muutti pois ex-miehensä ja hänen yhteisestä Nuuksion-kodista omaan kotiinsa Helsingin keskustaan.

– Tavallaan ympyrä sulkeutui, sillä pääsin neljän vuoden jälkeen takaisin siihen asuntoon, josta aikoinaan lähdin, Tuomisto kertoi IS:lle elokuun lopulla.

Tuomisto kertoi Tainola Show -podcastissa, että ihmissuhteet ovat koulineet häntä vuosien varrella.

– Minulle ihmissuhteet eivät ole olleet helppo tie. Nyt, jos haluaisin eron jälkeen löytää kivan kumppanin, julkisuus toisi varmasti ainakin alussa siihen omat paineensa. Ennen kuin meistä kumpikaan olisi varma seurustelun askelmerkeistä, homma olisi jo lehdissä jonkun niin sanotun lähipiirin paljastuksen ansiosta, Satu pudisti päätään.

Julkisuus on tavallaan kaksiteräinen miekka, sitä tarvitaan töiden takia, mutta sitä halutaan yksityiselämässä välttää ja pitää suu supussa henkilökohtaisista asioista. Satu haluaisi pitää seurustelunsa omana tietonaan, mutta aina on jossain tarkkoja silmäpareja.

– Kun seurustelu päätyy lehtiin, me ehkä miettisimme, että tässä pitää yhdessä nyt jatkaa eteenpäin, kun se on lehdissäkin ollut. Sellainen on suuri haaste ja asettaa suhteelle paineita, Satu miettii huomauttaen, ettei hänen avioeronsa syynä ollut julkisuus.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt