Norjalainen Rikke, 28, ponnisti peräkyliltä Kim Kardashianin hovikampaajaksi – paljastaa nyt, millainen supertähti on kulissien takana

Julkaistu:

Luottokampaaja
28-vuotias norjalaisnainen kertoo Se og hør -lehdelle, kuinka hän päätyi Kardashianien ja Jennifer Lopezin luottokampaajaksi.
Norjalainen Rikke Gajda, 28, haaveili lapsena joko kampaajan tai eläinlääkärin ammatista. Pian hän totesi, etteivät arvosanat riitä eläinlääketieteen pariin, ja niinpä vain 13-vuotias tyttö alkoi työskennellä parina päivänä viikossa koulun vieressä sijaitsevassa kampaamossa.

Kova työ on kantanut tulosta, sillä nuori norjalaisnainen on nykyisin supertähti Kim Kardashianin luottokampaaja.

Gajda on päässyt stailaamaan myös muiden Kardashian-klaanin naisten hiuksia, sillä hän työskentelee myös supersuositun Keeping up with the Kardashians -sarjan kulisseissa.

Kenties näkyvin työnäyte syntyi viime vuonna, kun norjalainen oli mukana stailaamassa perheen naisia Victoria’s Secretin enkeleiksi Halloweeninä.
Gajda kertoo norjalaisen Se og hør -lehden haastattelussa lähteneensä Yhdysvaltoihin, koska tahtoi työltään ”jotain enemmän”.

Tie vei ensin Paul Mitchellin kurssille, jonka jälkeen nainen päätyi työskentelemään Las Vegasiin. Vaikka ympyrät olivat isommat kuin Norjassa, sekään ei riittänyt.

– Olin Yhdysvalloissa, mutta tein edelleen samaa juttua, kunnes eräänä päivänä huomasin Chris Appletonin etsivän uutta assistenttia, kertoo nyt neljä vuotta Yhdysvalloissa asunut Gajda, joka haki paikkaa, vaikka ei tarkalleen tiennyt, mikä työnkuva olisi.
Appleton tunnetaan Katy Perryn, Ariana Granden, Jennifer Lopezin ja Kim Kardashianin kaltaisten supertähtien hiusstailistina. Jo seuraavana päivänä hakemuksen lähettämisestä norjalaisnainen kutsuttiin työhaastatteluun Los Angelesiin.

– Haastattelu oli perjantaina ja lauantaina laitoin Katy Perryn hiukset American Idol -ohjelmaa varten. Kaikki tapahtui todella äkkiä, kertoo Gajda, joka sai nopeasti vakioasiakkaikseen myös Kardashianin ja Lopezin.

Vajaan vuoden Appletonin apuna työskentelyn jälkeen nainen on työskennellyt omillaan. Hän kertoo Se og hørille, että juuri Kardashian on yksi hänen suosikkiasiakkaistaan ja paljastaa, millainen maailmankuulu tähti on kulissien takana.
– Hän on hyvin ystävällinen ja kunnioittava. Hän ei ole suosikkini ainoastaan siksi, että fanitin häntä aiemmin. Kohtaan hänet täysin tavallisissa tilanteissa. Usein vietämme yhdessä koko päivän, kertoo Gajda, jonka mukaan kaksikko esimerkiksi syö päivällistä yhdessä, jos kuvaukset ovat Kardashianin kotona.

– Kim suhtautuu tasapuolisen ystävällisesti ja kunnioittavasti kaikkia kohtaan, jotka hän tapaa, hän kertoo ja sanoo saman pätevän myös muihin perheenjäseniin.

– Uskon, että se on kunnioitusta, sillä heidän ei tarvitsisi olla mukavia. On sellaisia ihmisiä, jotka diivailevat, mutta he eivät tee sitä.
Gajda sanoo Se og hørille, että sisarukset ovat Keeping up with the Kardashians -sarjassa sellaisia kuin todellisuudessa.

– Kourtney voi vaikuttaa joskus vähän bitchiltä, mutta oikeasti hän on mukava.

Yksi perheenjäsen on kuitenkin toisinaan hiukan pelottava. Hän on manageri ja perheen matriarkka Kris Jenner.

– Hänkin on mukava, mutta kun hän on ”tiukalla tuulella”, sen kyllä huomaa. Ilkeä hänkään ei koskaan ole ollut.
Myös laulajatähti Jennifer Lopezia Gajda kuvailee tiukaksi daamiksi.

– Hän tietää, mitä hän haluaa ja se täytyy tehdä, hän nauraa.

Nainen sanoo haastattelussa olevansa häkeltynyt siitä, kuinka 50 vuotta hiljattain täyttänyt Lopez onnistuu näyttämään upealta, vaikka työtahti on todella kova.

– Musiikkivideoiden kuvaukset voivat kestää jopa 16 tuntia. Hän odottaa, että tiimi on koko ajan paikalla. Vastapalvelukseksi hän kyllä osoittaa arvostavansa työtämme, vaikka hän ei sitä suoraan sano.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt