Sabina Särkkä avioitui Ossi-rakkaansa kanssa Kreikan saaristossa – julkaisi rakkaudentäytteisen kuvan idyllisistä maisemista: ”Wuhuu. Me ollaan naimisissa!”

Julkaistu:

häät
Sabina Särkkä ja Ossi Kivimäki menivät viikonloppuna naimisiin Kreikan saaristossa.
Viikonloppuna Kreikan saaristossa sijaitseva Póroksen saari oli täynnä rakkautta, kun vuoden 2012 Miss Suomi -kisan ensimmäinen perintöprinsessa Sabina Särkkä ja hänen rakkansa Ossi Kivimäki menivät siellä naimisiin.

Sabina on kertonut aiemmin IS:lle, että he avioituvat Kreikassa, koska he ovat viettäneet siellä paljon ikimuistoisia hetkiä ja rakastavat merta ja paikallisia ruokia.

Maanantaina Sabina julkaisi Instagram-tilillään rakkaudentäytteisen kuvan, jossa he halaavat Ossin kanssa toisiaan turkoosin meren kimmeltäessä taustalla.

– Wooow! Rakkauden täyteinen ja ikimuistoinen viikonloppu takana! Kiitos rakkaat ystävät ja perhe, kun olitte meidän kanssa juhlistamassa meidän tärkeintä päivää! Kiitos myös kaikista ihanista onnitteluista! Olo on niin onnellinen, rakastunut ja kiitollinen! hän kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Kuvaan on lisätty tunniste #justmarried.

Hän on jakanut myös Istagramin tarinaosiossa videon, jossa lukee teksti: ”Wuhuu. Me ollaan naimisissa!”.
Sabina on kertonut aiemmin, että heidän häänsä tulevat olemaan rennot ja intiimit, ja paikalle on kutsuttu viitisenkymmentä vierasta.

Hääpäivän hän kertoi olevan ohjelmaltaan väljä ja täynnä elävää musiikkia, yllätyksiä ja spontaaneja puheita.

Sabina oli suunnitellut hääpukunsa itse yhdessä muotisuunnittelija Katri Niskasen kanssa.

– Pukuni on boho-henkinen luomus, joka sopii täydellisesti Välimeren miljööseen. En voisi kuvitella laivan kannelle mitään jäykkää tai överiä.

Vaalea kaunotar kertoo oman tyylinsä olevan muutenkin hyvin luonnollinen. Hiukset ja meikin hän aikoo tehdä paikan päällä itse.

– Olen ehkä vähän outo morsian, varsinkin kun kaasoni on meikkaaja ja ystävistäni löytyy kampaajia. Mutta minulla on itsevarmin olo, kun saan tehdä itse meikkini, Sabina naurahti.

Yhteensä häitä juhlitaan peräti kahden viikon ajan. Hääpari on vuokrannut kaksi katamaraania. Ennen häitä on purjehdittu perheen kanssa ja häiden jälkeen vielä viikko ystävien kesken.

– Purjehdimme ensin perheemme kanssa ennen häitä. Juhlien jälkeen lähdemme vielä kavereidemme kanssa viikoksi purjehtimaan, Sabina iloitsi.

– Pidämme kahdenkeskeisen häämatkan sitten vähän myöhemmin.


Sabina ja Ossi tapasivat toisensa neljä vuotta sitten helsinkiläisessä ravintolassa, jossa he olivat juhlimassa yhteisten ystäviensä kanssa. Kaksikon tiet eivät olleet kohdanneet aiemmin. Ossi teki heti vaikutuksen, mutta Sabina ei ajatellut asiaa enempää, sillä hän oli tuolloin parisuhteessa.

Kun kaksikko tapasi sattumalta uudelleen, Sabinan ei auttanut kuin kuunnella sydäntään.

– Tajusimme, että tässä on nyt jotain spesiaalia, hän summaa.

Nyt Sabina ja Ossi ovat olleet yhdessä neljä vuotta, joista kaksi kihloissa. Kuluneet vuodet ovat saaneet morsiamen vain vakuuttuneemmaksi valinnastaan.

– Olen koko ajan varmempi siitä, että hän on se oikea. Olemme tällaisia seikkailijoita. Meillä on tosi kiva ja rento suhde, jossa on helppo olla. Odotan, että pääsen olemaan vaimo, hän iloitsee.

– Ossi on todella komea ja superhauska, sellainen spontaani heittäytyjä. Maanläheinen tyyppi, joka ottaa kaikki huomioon ja kohtelee ihmisiä samanarvoisesti. Ihana pakkaus kaikin puolin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt