Märtha Louise täytti 48 vuotta! Shamaanirakas vuodatti prinsessalle tunteikkaan onnittelun: ”Olet jumalattareni ja opettajani”

Julkaistu:

Prinsessa Märtha Louise täytti vuosia ja sai tunteikkaan onnitteluvuodatuksen shamaanirakkaaltaan.
Norjan prinsessa Märtha Louise juhli viikonloppuna merkkipäiväänsä, sillä hän täytti 48 vuotta. Julkisuuteen ei ole tihkunut tietoa siitä, miten prinsessa vietti syntymäpäiväänsä.

Prinsessalle sateli kuitenkin runsaasti onnitteluja, ja yksi niistä oli Expressenin mukaan Märtha Louisen uuden rakkaan kirjoittama. Märtha Louise on ollut keväästä asti julkisesti yhdessä norjalais-amerikkalaisen shamaani Durekin eli Durek Verrettin kanssa.

Verret muisti rakkaansa tärkeää päivää Instagramissa, jossa hän hehkutti Märtha Louisen tehneen hänestä paremman miehen.

– Paljon onnea minun sydänkäpyselleni, joka on minun jumalattareni, opettajani ja paras ystäväni, jumalallisen arvokkuuden ja kauneuden heijastuma. Sydämesi on siunattu, kuin myös sanasi ja viisautesi, joita kannat mukanasi. Olen parempi mies sinun ansiostasi, kuten myös he kaikki, jotka ovat olleet lähelläsi, shamaani Durek hehkuttaa.
Pariskunnan kiihkeä suhde on aiheuttanut kuohuntaa Norjan hovissa. Verrett kiitteli onnittelutekstissään vuolaasti Märtha Louisen vanhempia kuningatar Sonjaa ja kuningas Haraldia.

– Olemme kaikki siunattuja siitä päivästä lähtien, kun synnymme. Kiitos äidillesi kuningatar Sonjalle ja isällesi kuningas Haraldille sinun saattamisestasi tähän maailmaan. Olen kiitollinen sinusta joka päivä, rakkaani. Aina sinun, Verrett vannoo.

Myös kruununprinsessa Mette-Marit jakoi syntymäpäiväonnittelut Instagramissa. Hän julkaisi yhteiskuvan, jossa Märtha Louise hymyilee leveästi veljensä kruununprinssi Haakonin kanssa.

– Tänään viettää syntymäpäiväänsä tämä kaunis nainen, joka näyttää edelleen teini-ikäiseltä, Mette-Marit hehkutti.
Norjan hovin seinien sisäpuolella on kuohunut sen jälkeen, kun prinsessa Märtha Louise paljasti suhteensa shamaanin kanssa. Prinsessa on puolustanut kärkkäästi uutta onnellista elämäntilannettaan.

Hän julkaisi kesän lopussa yksityisellä Instagram-tilillään kuvan, jossa hän tanssii rakkaansa kanssa.

– Tiedät löytäneesi sen oikean, kun tapaat jonkun, jonka kanssa haluat tanssia läpi elämän, ja joka pyörii ympärilläsi lapsenomaisesti leikkien ja vitsaillen jopa keskellä toria tai poolokenttää, Märtha Louise kuvaili rakkauttaan shamaaniin.

Märtha Louise pitää tätä nykyä kahta erillistä Instagram-tiliä tehdäkseen selvän eron kuninkaallisten velvollisuuksiensa ja yksityiselämänsä välille.
Pariskunnan romanssi on edennyt vauhdikkaasti. Enkelikoulun perustanut prinsessa hätkähdytti kansaa kertomalla lähtevänsä shamaanirakkaansa kanssa kiertueelle, joka kantaa nimeä Prinsessa ja Shamaani.

Uutinen sai norjalaisilta ristiriitaisen vastaanoton ja käynnisti laajan keskustelun mediassa Märtha Louisen asemasta hovissa. Osa kansalaisista jopa vaati, että Märtha Louisen tulisi harkita vakavasti kuninkaallisesta tittelistään luopumista.

Märtha Louise on korostanut, ettei ole luopumassa tittelistään.


Prinsessaa on jo vuosikausien ajan pidetty Norjan hovin outolintuna, joka tekee asiat haluamallaan tavalla.

Märtha Louise on kiertänyt ympäri maailmaa puhumassa enkeleistä ja erityisherkkyydestä. Prinsessa on avoimesti kertonut uskovansa enkeleihin sekä käsillä parantamisen voimaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt