BB-Jukka järkyttyi Eeva-Leenan häädöstä – kuittasi tilanteen napakasti heti häädön jälkeen: ”Ei meillä ollut mitään rakkautta”

rac

Julkaistu:

Eeva-Leenan häätö sai Jukassa aikaan ristiriitaisia tunteita.
Sunnuntaina Big Brother -talossa koettiin ristiriitaisia tunteita, kun talon kolmas häädetty Eeva-Leena joutui hyvästelemään kanssakilpailijansa. Erityisen raskaasti Eeva-Leenan lähdön otti häätöuhan alla ollut Tarina, joka itki estotta hyvästien aikana.

Eeva-Leenan kanssa intiimissä suhteessa talossa useaan otteeseen ollut Jukka oli myös silmin nähden järkyttynyt kansan äänestystuloksesta. Hän piti käsiään suunsa edessä yllättyneenä ja tuijotti lamaantuneena eteensä kuultuaan häädön lopputuloksen.


Jukka ja Eeva-Leena ovat kertoneet toistuvasti, että heidän välillään ei ole niinkään tunteita, vaan fyysistä vetovoimaa. Hyvästien päätteeksi Jukka menikin oitis vaihtamaan vaatteita makuuhuoneeseen.

– Jukka meni ihan sokkiin, Tupu totesi Nelosen tiedotteen mukaan muille asukkaille olohuoneessa.

Pian Jukan seuraksi makuuhuoneeseen meni Helmeri, joka alkoi kysellä vaitonaisen miehen tuntemuksia häädöstä.

– Eipä sille mitään mahda. Elämä jatkuu, Jukka totesi Helmerille.


Helmeri yritti lohduttaa Jukkaa ajatuksella, että viimeistään seitsemän viikon päästä mies tulisi näkemään Eeva-Leenan.

– Joo. Niin kuin sanoin, niin ei meillä ollut mitään rakkautta, Jukka vastasi.

Jukka myönsi kuitenkin Helmerille olleensa järkyttynyt häätötuloksesta, sillä hän ei olisi uskonut Eeva-Leenan putoavan.

– En oikein osaa sanoa, mitä ajattelen, mutta ajattelen tämän kisan pelinä, enkä niin tunnetasolla, kuten moni muu täällä talossa, Jukka totesi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt