BB-Jukka järkyttyi Eeva-Leenan häädöstä – kuittasi tilanteen napakasti heti häädön jälkeen: ”Ei meillä ollut mitään rakkautta”

Eeva-Leenan häätö sai Jukassa aikaan ristiriitaisia tunteita.

23.9.2019 10:16

Sunnuntaina Big Brother -talossa koettiin ristiriitaisia tunteita, kun talon kolmas häädetty Eeva-Leena joutui hyvästelemään kanssakilpailijansa. Erityisen raskaasti Eeva-Leenan lähdön otti häätöuhan alla ollut Tarina, joka itki estotta hyvästien aikana.

Eeva-Leenan kanssa intiimissä suhteessa talossa useaan otteeseen ollut Jukka oli myös silmin nähden järkyttynyt kansan äänestystuloksesta. Hän piti käsiään suunsa edessä yllättyneenä ja tuijotti lamaantuneena eteensä kuultuaan häädön lopputuloksen.

Eeva-Leena pääsi Elina Kottosen jututettavaksi heti häätönsä jälkeen.

Jukka ja Eeva-Leena ovat kertoneet toistuvasti, että heidän välillään ei ole niinkään tunteita, vaan fyysistä vetovoimaa. Hyvästien päätteeksi Jukka menikin oitis vaihtamaan vaatteita makuuhuoneeseen.

– Jukka meni ihan sokkiin, Tupu totesi Nelosen tiedotteen mukaan muille asukkaille olohuoneessa.

Pian Jukan seuraksi makuuhuoneeseen meni Helmeri, joka alkoi kysellä vaitonaisen miehen tuntemuksia häädöstä.

– Eipä sille mitään mahda. Elämä jatkuu, Jukka totesi Helmerille.

Jukka yllättyi perin pohjin Eeva-Leenan putoamisesta.

Helmeri yritti lohduttaa Jukkaa ajatuksella, että viimeistään seitsemän viikon päästä mies tulisi näkemään Eeva-Leenan.

– Joo. Niin kuin sanoin, niin ei meillä ollut mitään rakkautta, Jukka vastasi.

Jukka myönsi kuitenkin Helmerille olleensa järkyttynyt häätötuloksesta, sillä hän ei olisi uskonut Eeva-Leenan putoavan.

– En oikein osaa sanoa, mitä ajattelen, mutta ajattelen tämän kisan pelinä, enkä niin tunnetasolla, kuten moni muu täällä talossa, Jukka totesi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?