Kourtney Kardashianin lastenhoitaja sai tarpeekseen – tosi-tv-kaunottaren 7-vuotiaan tyttären käytös kauhistuttaa: ”Vakavampaa kuin luulet”

Julkaistu:

Kourtney Kardashianin 7-vuotiaan tyttären kiukkukohtaukset saivat perheen lastenhoitajan irtisanoutumaan.
Kourtney Kardashianin Penelope-tyttären raivonpuuskat tuottavat harmaita hiuksia tosi-tv-tähdelle. E! News kertoo Kourtneyn nostavan 7-vuotiaan tytön käytöksen esille Kardashianit-sarjan tuoreimmassa jaksossa. Huonolle tuulelle sattuessaan pikkutyttö lähtee sellaisille kierroksille, että aikuisilla on täysi työ hillitä häntä.

Kourntey sanoo ohjelmassa Penelopen olevan täysin hallitsematon ja jopa perheen lastenhoitaja oli irtisanoutunut tytön käytöksen takia.

– Minulla ei ole edes lastenvahtia enää. Lastenvahti yritti laittaa Penelopen istumaan autoon ja tyttö raapi häntä kasvoista. Penelope voi olla ihan mahdoton. On kuin hänen päässään pimenisi, Kourtney kauhisteli.
Kardashianien sisarusparven matriarkka ja manageri Kris Jenner ilmoitti jaksossa olevansa kauhistunut lapsenlapsensa käytöksestä.

– Tämä on paljon vakavampaa kuin luulet. Tähän pitää puuttua, ennen kuin tilanne lähtee ihan hallinnasta, Jenner ripitti tytärtään.

– Minulla on kuusi lasta ja kukaan ei missään vaiheessa tehnyt vastaavaa.

Kourtney totesi, että kyllä hänkin saattoi kiukutella lapsena aivan samalla tavalla, vaikkei tieto koskaan kantautunutkaan äiti-Krisin korviin.

– Minä raavin sinua ja löin lastenhoitajia naamaan, hän tunnusti.


Jennerin miesystävä Corey Gamble kysyi, miten aikuisen tulisi toimia vastaavassa tilanteessa.

– Jos lapsi raapii, niin voiko häntä läimäyttää? Gamble uteli ja huomautti, että antaisi Penelopelle selkäsaunan, jos tyttö raapisi häntä.

Kourtney Kardashianin ex-mies ja lasten isä Scott Disick tulistui kuullessaan miehen sanat.

– Mitä helvettiä sinä sanot? Nyt riittää, painu helvettiin! Disick raivosi.