Uskomattomassa luksuksessa elävä Melissa, 21, murtuu kyyneliin tv:ssä: teltassa yöpyminen ja yhteissuihku ajavat hermoromahduksen partaalle

Julkaistu:

30 punnan päiväbudjetti saa 21-vuotiaan luksuslomiin tottuneen Melissan purskahtamaan itkuun.
Britanniassa näytettävässä Rich Kids, Skint Holiday -sarjassa seurataan yläkylläisyyden ja luksuksen keskellä kasvaneiden nuorten käänteitä, kun heidät laitetaan lomalle perheiden kanssa, joiden lomabudjetti ja -aktiviteetit poikkeavat melkoisesti heidän omastaan.

Siirtymä ei aina suju kivuttomasti. Tämä käy The Sunin ja Daily Mailin mukaan ilmi sarjan tuoreessa jaksossa, jossa 21-vuotias miljonäärin tytär Melissa joutuu vaihtamaan yksityiskoneella tehdyt spa-hoitojen ja kalliiden cocktailien täyttämät Floridan-matkat tavalliseen telttaretkeen Walesissa.

Matkaseurana ovat Pam ja Graham Malen, heidän parikymppinen tyttärensä Anne-Marie ja lapsenlapsensa Jayden.

Ensimmäinen järkytys tulee eteen, kun yli 2 000 euron samppanjapulloihin tottuneen Melissan pitää keksiä 30 punnan, eli noin 33 euron päiväbudjetilla tekemistä pienelle Jayden-pojalle niin, että rahaa jäisi myös koko porukan ruokiin. Rahat eivät riitä edes visiittiin paikalliselle farmille.
– Toivon, että voisin käyttää nyt omia rahojani, jotta voisin järjestää ja antaa Jaydenille jonkin erilaisen kokemuksen, tilittää Melissa ja murtuu kyyneliin.

– Anteeksi, en ole huomannut, miten onnekkaita olemme. Tämä tekee minut surulliseksi.

Tunnelmaa eivät nostata sateinen sää ja yö, joka vietetään pienessä teltassa. Nuori nainen saa yön aikana nukuttua vain kaksi tuntia ja myös saniteettitilat ovat järkytys. Samoin aamiaismurot, sillä Melissa on tottunut tukeviin englantilaisiin aamiaisiin ja eksoottisiin hedelmiin.

– Selkääni ja niskaani sattuu. Yhteissuihku on kuin katastrofin ja painajaisen yhdistäisi. Sotkun ja lian perusteella wc-istuinta ei ole siivottu. Minun lomillani huone siivotaan kolmesti päivässä, hän tilittää.

Koitoksen lopuksi hän kuitenkin oppii arvostamaan enemmän luksusta, jonka keskellä hän on elänyt.

– Olin sokaistunut kaikista ylellisyyksistä, mitä minulla on, mutta kaikilla ei ole sitä. Se oli isku ja herätys minulle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt