Lauri Tähkä ja Samu Haber paljastavat totuuden välirikostaan: olivat ilmiriidoissa vuosikausia – ”Otin riveleistä kiinni...”

rac

Julkaistu:

Samu Haber ja Lauri Tähkä nostavat välirikkonsa esille Vain elämää -ohjelmassa.
Vain elämää -ohjelmassa paneudutaan ensi viikolla Lauri Tähkän sielunmaisemaan. Tähkä kertoo ohjelmassa muun muassa kuinka kävi ensimmäisen avioeronsa jälkeen niin syvissä vesissä, ettei päässyt jalkeille ilman kipulääkkeitä.
Ohjelmassa otetaan esille myös Tähkän ja Sunrise Avenue -yhtyeen Samu Haberin vanha kauna.

Tähkä paljastaa ohjelmassa hänellä ja Haberilla olevan historia, joka ei ole ollenkaan ruusuinen. Haber toteaa Satulinnan pirttipöydän ääressä, että jännitys kuvauksissa on hänen ja Tähkän välillä hiljalleen laantunut.

– Onpa ihanaa, että meillä on nyt tällaiset tunnelmat eikä sellaiset kuin silloin ihan alussa. Mun mielestä teillä lähti Elastisen kanssa bromance käyntiin heti ekasta kättelystä, mutta me ei paljon halailtu, Haber toteaa.

Miehet muistelevat ensikohtaamisensa olleen kaikkea muuta kuin mukava. Elämä lapselle -konsertin kulisseissa kuohui, kun Tähkä kuuli Haberin luonnehtivan häntä erikoiseksi tyypiksi haastatelussa.

– Se oli Elämä lapselle -konsertti, ehkä 2007 tai 2006. Meillä kävi sellainen ihme juttu, että teillä oli ollut soundcheck ennen meitä ja me tultiin Sunrise Avenuen kanssa teidän perässä. Mä olin todella epävarma ja mulla oli ihan sairaan huono päivä, jännitti ihan jumalattoman paljon, Haber muistelee.


Artistien välille syntyi sanaharkka ja Haber päätyi kommentoimaan Tähkää ikävästi haastattelussa.

– Jotenkin meillä tuli sellainen, että notta perkele, ja sitten siihen tuli toimittaja just siihen hetkeen! Hän kysyi, että millaista oli, kun tapasitte tuossa Tähkän kanssa ja sanoin, että vähän erikoinen jätkä. Kokemattomana fiksuinta, mitä voi tehdä! Silleen, että vähän sellainen pelle… Haber kertaa.

Kun Tähkä kuuli, mitä Haber oli hänestä sanonut, muusikko kilahti.

– Otin sua riveleistä kiinni ja sanoin, että jos sulla on v***u jotain asiaan, niin sano suoraan s**tana!” Lauri Tähkä muistaa.


Muut Vain elämää -tähdet kuuntelevat kertomusta epäuskoisena.

– Ei voi olla! Erin päivittelee.

– Se oli se kohtaaminen siinä. Molemmat olivat tietenkin kukkopoikia, ja sitten se jotenkin jäi tähän riitaan.

Vuosia myöhemmin sotakirves haudattiin. Nyt he pystyvät jo nauramaan vanhoille riidoille hyvässä hengessä.

– Olikohan viisi vuotta sitten, kun mä ajattelin, että mun pitää Samulle soittaa, että pystyttäisiinkö me tekemään kimpassa biisejä. Sittenhän me sovittiin, kun mentiin Helsingissä tekemään musaa, käytiin läpi kaikki nämä meidän jutut ja suostuit siihen, että tehdään kimpassa, Tähkä kertoo.

– Suuri kunnia, että soitit! Haber kiittää.

Tähkä tunnustaa, että jännitti Haberin kohtaamista leirillä.

– On ollut ihan mieletöntä, että me tavataan täällä. Mua vähän pelotti, kun meillä on energiat aika korkealla välillä ja tulee aika kovaa heittoa molemmin puolin on ollut erittäin sydämellistä ja rakkaudesta ollaan tehty läppää toisistamme. Hienoa, että tämä on kääntynyt näin päin, Tähkä sanoo.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt