Shirly Karvinen rakastui sokkotreffeillä – elää nyt onnellista arkea avopuolisonsa kanssa: ”Haluan todella paljon äidiksi”

Julkaistu:

Vuoden 2016 Miss Suomi ja juontaja Shirly Karvinen, 26, löysi uuden rakkauden, kun hän odotti sitä kaikkein vähiten. Nyt hän elää uutta elämänvaihetta kumppaninsa rinnalla yhteisessä kodissa.
Shirly Karvisella on monta syytä hymyillä, vaikka kesä on takana ja paluu aikaisten aamuherätysten pariin on koittanut jo tovi sitten. Karvisella on edessä työntäyteinen syksy, kun hän jatkaa Radio Suomirockin aamuohjelman juontajana ja luotsaa maailmalla suursuosiota nauttivan Love Island -tosi-tv-sarjan suomalaisversiota sekä Hitlist-musiikkiohjelmaa Esko Eerikäisen kanssa.

Myös Karvisen yksityiselämässä riittää vauhtia, sillä hän on rakastunut ja elää uutta avopuolison arkea miehensä rinnalla.

Toissa kesän alussa Karvinen oli juuri eronnut entisestä kumppanistaan. Hän keskittyi viettämään kesää ystäviensä kanssa ja totutteli uuteen elämänvaiheeseen sinkkuna.

Karvisen sinkkukesä ei kuitenkaan kestänyt pitkään, kun hänen eteensä tuli yllättäen mies, jonka kanssa juttu luisti heti ensimmäisistä treffeistä lähtien.

– Yhteinen ystävämme järjesti meille tapaamisen, vähän kuin sokkotreffit. Meillä klikkasi heti ja tiesin, että tämä ihminen tulee jollakin tavalla jäämään elämääni. Oli se sitten kaverina tai poikaystävänä, hän kertoo.

Karvinen sai lähteä sokkotreffeille täysin omana itsenään, sillä mies ei tiennyt juuri mitään vuonna 2016 Miss Suomeksi valitusta naisesta. Se tuntui vapauttavalta ja loi mahdollisuuden ennakkoluulottomalle tutustumiselle.

– Oli kivaa, ettei hänellä ollut ennakkokäsitystä, vaan sain tulla tilanteeseen ilman, että hän oli lukenut Googlesta kamalimmat juorut ja katsonut surkeimmat kuvat, Karvinen nauraa.


Nyt pari on ollut yhdessä yli vuoden ja Karvinen on asunut puolisonsa luona reilut puoli vuotta. Miehen ja tämän koiran kerrostaloasunnosta Helsingin keskustassa muotoutui pariskunnan yhteinen koti, jonne Karvinen muutti yhdessä oman koiransa kanssa.

– Asunto tuntuu meidän molempien kodilta ja siellä on tosi hyvä olla. Jossakin vaiheessa olisi kiva hankkia yhteinen koti, mutta tällä hetkellä viihdyn hyvin mieheni asunnossa.

Koska Karvisen puoliso on yksityishenkilö, ei hän halua olla lainkaan julkisuudessa. Karvinen kunnioittaa miehensä toivetta ja on tarkka siitä, mitä kertoo hänestä haastatteluissa. Karvinen kuvailee rakastaan rauhalliseksi tyypiksi, joka jaksaa kannustaa ja olla läsnä myös vaikeina hetkinä.

– Hän on todella kärsivällinen. Veikkaan, että minun kanssani sitä tarvitsee, sillä olen tunteellinen, vaikka yritän olla rationaalinen. Välillä minulla kiehahtaa ja voin olla aika temperamenttinen. On hyvä, että rinnalla on rauhallinen ihminen.


Karvinen kokee olevansa ehdottomasti parisuhdeihminen. Hän nauttii siitä, että voi jakaa elämän iloineen ja suruineen toisen ihmisen kanssa ja että vierellä on joku, joka lohduttaa ja tukee.

– On mukava tunne, kun on löytänyt ihmisen, jonka kanssa rakentaa elämää, tuntee itsensä rakastetuksi ja voi itse rakastaa. En usko, että kukaan meistä pystyisi elämään onnellisena ilman jonkinlaista rakkautta – oli se sitten ystävien, perheen tai kumppanin välistä. Rakkaus antaa mielestäni elämälle tarkoituksen.

Parisuhde on tärkeä osa myös Karvisen tulevaisuudensuunnitelmia. Hän haaveilee avioliitosta ja perheestä sekä yhteisistä matkoista kumppaninsa kanssa. Karviselle on tärkeää, että pari on samalla sivulla unelmiensa suhteen.

– Sitten kun sen aika on, haluan todella paljon äidiksi. Olen nuoresta asti tiennyt, että se on yksi suurista haaveistani. Ihan vielä ei kuitenkaan ole sen aika, hän sanoo.

Puolisona Karvinen pyrkii antamaan aikaa, panostamaan yhteiseen arkeen ja huomioimaan kumppaninsa. Vaikka hektinen työ vie välillä mennessään ja elämässä on myös muita tärkeitä osa-alueita, pyrkii hän hoitamaan parisuhdettaan.

– Tiedostan, ettei parisuhde pyöri yksikseen. Minulla on pari pidempää suhdetta ja olen oppinut niistä paljon siitä, millainen olen parisuhteessa ja mitä haluan siltä. Rakkaus on minulle yksi suurimmista energianlähteistä ja asia, jota haluan vaalia.

 

Nykyään teen töitä sellaisissa yhteisöissä, joissa olen yksi muiden joukossa eikä minun tarvitse todistella mitään.

Tänä syksynä energialle on tarvetta, sillä Karvinen matkustaa kahden kuukauden ajan Suomen ja Espanjan väliä. Hän lentää kerran viikossa hulppealle huvilalle Love Islandin kuvauksiin hoitamaan osuutensa sarjan juontajana ja palaa sitten Helsinkiin radiotyön ja ensi kertaa Suomessa nähtävän Hitlist-musavisan kuvausten pariin.

– Elämäni on koko syksyn lentokoneessa istumissa ja hotellissa olemista, mutta se on ihan kivaa vaihtelua.

– Hektisen arkeni takia on maailman parasta, että kotona odottaa joku, jonka kanssa voi maata sohvalla yhdessä, koirat vieressä ja tilata jotain hyvää ruokaa. Se on ihaninta, kun pitkän viikon jälkeen on pyhä paikka, jossa saa olla rennosti omana itsenään.


Love Islandin lisäksi Karvinen on nähty Viettele vaatteilla- ja Ford Boyard -sarjoissa. Vaikka hän nauttii tv-työstä suunnattomasti, kolkuttaa takaraivossa pelko siitä, että entä jos tekee liikaa? Mitä jos katsojat kyllästyvät häneen?

– Se on asia, jota mietin jo ennen kuin lähdin tv-töihin, sillä ala on sellainen, että et voi olla joka paikassa. Jos naamasi kuluu – ja varsinkin, jos se kuluu tosi nopeasti – on ura sitten siinä. Siksi mietin todella tarkkaan, mihin suostun mukaan.

– Koska olin viime syksynä tosi paljon televisiossa ja esillä, tein tietoisen valinnan, että keväällä en ole oikein missään. Sillä tavoin annan happea ihmisille ja myös itselleni.


Karvisen mukaan on osittain Miss Suomi -tittelin ansiota, että hän on päässyt toteuttamaan unelmiaan ja juontamaan tv-sarjoja. Vaikka misseydestä on ollut hänelle suurta hyötyä, on se aiheuttanut myös ikäviä tilanteita.

– Ihmisillä on usein stereotypioita, että koska olet missi, olet hölmö, et ajattele juurikaan, sinulla ei ole mielipiteitä etkä osaa tehdä muuta kuin hymyillä. Se ärsytti aikanaan minua todella paljon.

Karvisen mukaan hän on saanut tehdä paljon töitä sen eteen, että hänet on otettu vakavasti ja alettu näkemään muunakin kuin vain missinä. Toisaalta vähättely on auttanut häntä eteenpäin uralla, sillä hän on halunnut todistaa ennakkoluulot vääriksi.

– Kun ihmiset ovat kyseenalaistaneet minut, olen saanut bensaa tekemiseeni ja se on tuonut motivaatiota onnistua. Nykyään teen töitä sellaisissa yhteisöissä, joissa olen yksi muiden joukossa eikä minun tarvitse todistella mitään. Se tuntuu tosi hyvältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt