Huippumalli joutui matkustamaan lentokoneen turistiluokassa – viaton kuva sai aikaan todellisen somemyrskyn: ”Voi kuinka rankkaa”

Julkaistu:

Winnie Harlow ei ilahtunut, kun hän joutui vaihtamaan bisnesluokan lentolippunsa tavalliseen turistiluokkaan.
Huippumalli Winnie Harlow’n tuorein Instagram-päivitys on herättänyt närkästystä mallikaunottaren faneissa. Harlow, 25, suree Instagramissaan joutuneensa luopumaan bisnesluokan paikoistaan lennolla ja matkustamaan tavallisessa turistiluokassa. Huippumalli kuvailee viikon olleen hänelle erityisen rankka työkiireiden ja huonosti nukuttujen öiden takia.

– En ole nukkunut neljään päivään ja lentoni peruttiin. Lentokentän uskomaton henkilökunta sai meille nopeimman mahdollisen lennon, mutta meidän piti luopua bisnesluokan paikoistamme, jotta ehdimme aamuksi kuvauksiin, hän kertoo.
– Tämä ei monien mielestä varmaan ole iso juttu, mutta kun kone on makuuhuoneesi ja lento ainoa hetki saada unta hektisten muotiviikkojen ajan, niin se on mälsää.

Harlow’n someseuraajat ovat kommenttien perusteella pöyristyneitä huippumallin valituksesta ja siitä, että turistiluokassa matkustaminen vaikuttaa olevan mallille niin kova paikka.

– Ihmiset matkustavat turistiluokassa joka päivä, joten ei se ole mikään iso juttu, mutta ok.

– Voi kuinka rankkaa. Ovatko elämäsi ongelmat oikeasti tätä luokkaa? Ihan oikeasti.

Monet myös ihmettelevät miksi malli on täydessä meikissä ja pukeutunut Pradan haalariin, jos hän kerran aikoo nukkua koko lentomatkan.

– Onko bisnesluokasta luopuminen niin kova uhraus? Olet siistissä lentokoneessa, jossa on nahkapenkit ja toisella puolellasi ei istu kukaan. Vaatimattomuus kaunistaa.


Harlow on suivaantunut somekommentoinnista ja huomauttaa Instagramissaan, että turistiluokassa matkustaminen on häneltä kannanotto.

– Jos istuinpaikoilla olisi väliä niin olisin odottanut lentoa, jossa olisin päässyt bisnesluokkaan. Jos voin ylpeänä julkaista kuvia bisnesluokasta, niin voin ylpeänä julkaista kuvia myös turistiluokasta. Olen ylpeämpi siitä, että pääsin ajallaan töihin kuin siitä, miten sinne pääsin, hän napauttaa.

Kanadalaismalli Harlow tuli tunnetuksi tv-katsojille osallistuttuaan Tyra Banksin vetämään Huippumalli haussa -tosi-tv-sarjaan vuonna 2014. Muuten tummaihoisen Harlow’n ulkonäön tekee erikoiseksi vitiligoksi kutsuttu ihon pigmenttihäiriö, jonka seurauksena hänen ihossaan on laajoja vaaleita alueita.