Dennis Rodmanilta villi paljastus Madonnasta: popin kuningatar tarjosi mojovaa rahasummaa saadakseen ex-koripalloilijan siittämään tälle lapsen

Julkaistu:

Entisellä NBA-tähdellä Dennis Rodmanilla oli suhde Madonnan kanssa 1990-luvun alussa.
Ex-koripalloilija Dennis Rodman on paljastanut villejä yksityiskohtia suhteestaan Madonnaan, kertoo Page Six.

Rodman deittaili popin kuningatarta vuonna 1993, jolloin Madonna löi pöytään melkoisen tarjouksen.

Rodman paljastaa Madonnan soittaneen hänelle ja kertoneensa, että hän ovuloi parhaillaan. Rodmanin mukaan tähti lähetti myös lentokoneen noutamaan miehen välittömästi Las Vegasista.

– Hän sanoi, että jos teen hänet raskaaksi ja lapsi syntyy, hän maksaa minulle 20 miljoonaa dollaria, Rodman kertoi The Breakfast Clubin haastattelussa.


Koripalloilija paljastaa myös lentäneensä välittömästi parin tapaamisen jälkeen takaisin Las Vegasiin uhkapelien pariin.

Madonna on sittemmin saanut kaksi biologista lasta, vuonna 1996 Lourdes-tyttären Carlos Leonin kanssa ja neljä vuotta myöhemmin Rocco-pojan Guy Richien kanssa. Lisäksi tähdellä on neljä adoptiolasta: David, Mercy James, Estere ja Stella.
Tähti julkaisi viime vuoden lopulla Instagramissa harvinaisen kuvan, jossa poseerasivat kaikki kuusi lasta.

– Tästä olen kaikkein kiitollisin. Lapseni ovat johdattaneet minua tielläni ja avanneet ovia, joista en olisi aiemmin voinut kuvitella meneväni. Maine, kunnia, ja ennätysten rikkominen ei koskaan merkitse yhtä paljon kuin tämä, mitä arvostan kaikkein eniten, äiti vuodatti kiitollisuuttaan kuvatekstissä.
Rodman spekuloi Page Sixin, että popin kuningatar olisi käyttänyt samanlaisia konsteja houkutellakseen myös Carlos Leonin lapsentekopuuhiin.

Page Six ei tavoittanut Madonnan edustajaa kommentoimaan Rodmanin väitteitä. Tähti peitti myös visusti kasvonsa saavuttuaan torstaina New Yorkin Brooklynissa sijaitsevalle konserttipaikalle.


Rodmanilla itsellään on kolme lasta. Esikoinen Alexis syntyi liitosta ensimmäisen vaimon Annie Bakesin kanssa. Kaksi nuorempaa, D.J.-pojan ja Trinity-tyttären, hän sai kolmannen vaimonsa Michelle Moyerin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt