Demi Moore, 56, paljastaa viimein karun totuuden hänen ja Ashton Kutcherin liitosta – ryhmäseksi tuhosi suhteen

rac

Julkaistu:

Demi Moore maalaa hänen ja Ashton Kutcherin liitosta karun kuvan elämäkerrassaan.
Näyttelijä Demi Moore kuvailee elämänsä tähtihetkiä ja karikkoja uunituoreessa Inside Out -elämäkerrassaan. Tähti avaa kirjassa muun muassa päihdeongelmaansa ja mutkikkaita suhteita tyttäriinsä.

Kirjassa käydään läpi myös Mooren, 56, aikanaan paljon kohua herättäneen avioliittonsa Ashton Kutcherin kanssa. Moore tapasi itseään 15 vuotta nuoremman Kutcherin vuonna 2003 yhteisten ystävien kautta. Kaksi vuotta myöhemmin he avioituivat.

Hän oli eronnut lastensa isästä Bruce Willisistä vuonna 1998 ja romanssi Ashton Kutcherin kanssa toi pienten lasten äitiin aivan uutta virtaa.

– Tuntui kuin olisin voinut mennä ajassa taaksepäin ja tuntea, millaista oli olla nuori, hän kuvailee elämäkerrassaan.
Suhteen alkutaipaleella pari sai iloisia uutisia: heistä tulisi pienen tyttövauvan vanhempia. Moore sai kuitenkin keskenmenon raskauden edettyä kuudennelle kuukaudelle. Se ajoi näyttelijän hänen omien sanojensa mukaan karmaisevaan syöksykierteeseen.

Moore kuvailee teoksessa ryhtyneensä lääkitsemään tuskaansa reseptilääkkeillä. Pari kävi hedelmöityshoidoissa, mutta molempien suureksi suruksi Moore ei tullut raskaaksi. Liitto Kutcherin kanssa rupesi rakoilemaan.


Niinpä Kutcher teki vaimolleen häkellyttävän ehdotuksen, johon Moore tunsi paineita suostua. Moore kuvailee elämäkerrassaan, kuinka Kutcher halusi piristää parisuhdetta kimppakivalla ja tuoda pariin makuuhuoneeseen toisen naisen. Näyttelijä sanoo suostuneensa, sillä pelkäsi menettävävänsä itseään huomattavasti nuoremman aviomiehensä.

– Halusin näyttää hänelle, kuinka mahtava ja hauska pystyin olemaan. Se oli virhe, Moore kirjoittaa.

Näyttelijäkaunottaren mukaan ryhmäseksi ei kuitenkaan riittänyt Kutcherille, vaan hän petti vaimoaan useiden naisten kanssa. Kutcherin salarakas Brittany Jones laverteli amerikkalaismedialle kaiken hänen ja Kutcherin salasuhteesta ja siitä, kuinka he olivat harrastaneet seksiä Kutcherin ja Mooren kodissa.

Kun Moore pisti Kutcherin tilille tekosistaan, miehellä oli syrjähypyille erikoinen selitys.

– Naisen tuominen kotiimme oli kuin haistattelua päin naamaani. Ashton sanoi, että oli ajatellut pettämisen olevan ihan ok, koska olimme harrastaneet ryhmäseksiä, Moore kuvailee teoksessa.

Moore kuvailee elämäkerrassaan antaneensa anteeksi ja uskoneensa, että he saisivat korjattua liittonsa. Toisin kävi, sillä heidän kuudentena hääpäivänään Moore sai viestin.


Moore oli tilannut Google alerts -viestin, joka ilmoittaa, kun jonkun nimi mainitaan netissä. Moore sai hääpäivänään tiedon, että amerikkalaismedia kertoi Kutcherin pettäneen häntä taas uuden naisen kanssa. 22-vuotias Sara Leal kertoi hänen ja näyttelijäkomistuksen katseiden kohdanneen Kutcherin ystävän polttareissa.

– Voin pahoin. Tiesin, ettei tyttö valehdellut.

Mooren ja Kutcherin liitto oli tullut tiensä päähän. Pari haki eroa vuonna 2011 ja ero astui voimaan 2013.

Ashton sai varoituksen kirjan sisällöstä

Näyttelijätähden lähipiiri kertoo People-lehdelle Moorella kestäneen vuosikausia toipua avioerosta. Liitto Kutcherin kanssa oli romuttanut hänen itseluottamuksensa ja ajanut naisen hermoromahduksen partaalle.

– Ero tuhosi hänen itseluottamuksensa. Ero Ashtonista oli painajaismainen ja siitä toipuminen kesti vuosia. Hän oli koko liiton ajan ollut epävarma heidän ikäerostaan, ja kun Ashton jätti hänet, Demi romahti, lähipiiristä paljastetaan Peoplelle.

Läheisten mukaan Moore syytti itseään erosta ja oli henkisesti hajalla. Vuosien saatossa näyttelijä on kuitenkin saanut elämänsä takaisin raiteilleen.

– Demi on parantanut elämänlaatuaan ja kerännyt itseluottamusta vuosien ajan. Kaiken kertominen elämäkerrassa on tapa päästää irti menneisyydestä ja avata uusia ovia.


US Weekly kertoo Ashton Kutcherin saaneen ex-vaimoltaan ennakkovaroituksen kirjan sisällöstä ja siitä, että Moore käsittelee elämäkerrassaan kaunistelematta heidän liittoaan.

– Ashton tiesi mitä on tulossa. Hän ei ole vihainen tai pettynyt. Kirja on Demin puoli totuudesta, lehdelle sanotaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt