Kim Kardashian pelmahti gaalaan niin erikoisessa latex-minimekossa, että siskojenkin leuat loksahtivat

Julkaistu:

Kimin mukaan isosiskon arvio puvusta nolasi hänet muotihuoneen edustajien edessä.
Tosi-tv- ja sometähti Kim Kardashian kohautti toukokuussa New Yorkin Metropolitan Museum of Artin vuotuisessa gaalassa Thierry Muglerin suunnittelemalla asullaan, jossa hänen vyötärönsä näytti jo lähes epärealistisen kapealta.

Kapeaakin kapeampi vyötärö ei kuitenkaan tullut ilmaiseksi, sillä Kardashian kertoi myöhemmin arvostetulle Wall Street Journalille fysiikan lakeja uhmanneen asun aiheuttaneen hänelle silmitöntä kipua.


– En ole koskaan tuntenut sellaista kipua koko elämän aikana, Kardashian paljasti kesällä lehdelle.

Osa faneista jopa epäili, että Kardashianin on täytynyt poistattaa kylkiluitaan epätodellisen vyötärön luomiseksi. Kardashian kiistää väitteet lehden haastattelussa ja haluaa selventää, ettei koskaan tekisi sellaista.
Met-gaalaksi kutsutussa gaalassa nähdään vuosittain eturivin vaikuttajia ja toinen toistaan upeampia muotiluomuksia. Pukuloisto jatkuu myös gaalan jatkoilla, joissa Kardashian, 38, vangitsi jälleen katseet.

Jatkoille hän oli valinnut ylleen niin ikään Thierry Muglerin suunnitteleman sinisen latex-mekon ja yhdistänyt asuunsa metallinhohtoisen peruukin. Myös jatkoilla nähdyssä asussa tähden vyötärö näyttää todella kapealta.


Kardashian perheineen on tullut maailmankuuluksi perheen elämää esittelevässä Keeping up with the Kardashians -tosi-tv-sarjassa. Muun muassa Daily Mail uutisoi, että sarjan tuoreessa jaksossa ruoditaan Kimin Met-gaalan jatkoille valitsemaa asua.

Jaksossa nähdään, kuinka Kim sovittaa jatkoilla nähtyä sinistä latex-pukua Muglerin tiimin kanssa ja esittelee sitä videopuhelun välityksellä isosiskolleen Kourtneylle. Kourtneyn tuomio asusta on tyly, kun Kim vitsailee aikovansa käyttää samaa asua myös siskon 40-vuotissynttäreillä.


– Aiotko tulla Nicki Minajiksi pukeutuneena? Kourtney sivaltaa.

– Hani, tämä on Cheriä, Kim vastaa, mutta sisko kuittaa jälleen takaisin.

– Sanoisin, että Halloween siitä tulee mieleen.

Vaikka kaksikko puhui vitsailevaan sävyyn, paljasti Kim kameroille loukkaantuneensa siskonsa tuomiosta. Met-gaalan asua oli suunniteltu viime vuodesta asti.

– Hän oli niin tyly koko Muglerin tiimin edessä. Olen todella nolona, Kim puhisi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt