Pieni puute passissa teki mallin lomasta painajaisen – heitettiin torakoita kuhisevaan selliin suoraan lentokentältä: ”He kohtelivat kuin eläintä”

Julkaistu:

Lacey Montgomery-Hendersonin passin kärsimä vesivahinko aiheutti karmean käänteen naisen lomamatkalle.
Brittiläisen Lacey Montgomery-Hendersonin lomamatka sai karmaisevan käänteen, kun mallikaunotar passitettiin suoraan lentokentältä thaimaalaiseen vankilaan.

Sometähtenä ja mallina toimiva Lacey, 28 vuotta, lensi sunnuntaina Thaimaan Bangkokiin kymmenen päivän lomamatkalle. Tarkoituksena oli juhlia syntymäpäiviä. Kaikki sujui odotetusti, kunnes naisen pääsy maahan yllättäen kiellettiin lentokentän viranomaisten toimesta.Kävi ilmi, että ongelma koski Laceyn passia. Hänen passistaan puuttui kaksi sivua, sillä sen päälle oli vuosia sitten kaatunut nestettä.

– He kertoivat minulle toistuvasti, että passisi ei käy, passisi ei käy, Lacey kertoi Instagram-tilillään.

Pian kaunotarta vietiin jo hissillä huoneeseen, jossa oli lisää viranomaisia. Hänelle toistettiin, ettei passi ollut käypä maahantuloon.
Lopulta nainen lukittiin selliin vuorokaudeksi. Hänen mukaansa putka haisi ja kuhisi torakoita.

Lacey kertoi Mirrorille, että häntä kohdeltiin vankilassa epäinhimillisesti. Hän puhui kokemuksestaan brittimedialle, jottei kukaan joutuisi vastaavaan tilanteeseen.

– En toivoisi sitä kenellekään. He kohtelivat minua kuin eläintä. Se oli kokemus, jota en hevin unohda, Lacey kertoi lehdelle.

Lacey vapautettiin vankilasta 24 tunnin jälkeen. British Airwaysin henkilökunta avusti hänet paluulennolle. Tarinalla oli onnellinen loppu, kun naisen ystävät odottivat häntä Heathrow’n lentokentällä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt