Suurin pudottaja -kilpailija Minttu Kaulanen avautuu vääristyneestä kehonkuvastaan – valmentaja Janni Hussi riensi lohduttamaan: ”Upea nainen sisältä ja ulkoa”

Julkaistu:

Minttu Kaulanen iloitsee painonpudotuksestaan, mutta kertoo Instagramissa pitävänsä silti itseään lihavana.
Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen nähtiin viime vuonna Olet mitä syöt -ohjelmassa, jossa hän kertoi ruuhkavuosien tuoneen mukanaan parikymmentä ylimääräistä kiloa.

Nyt nainen on karistanut kilojaan Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa, joka pyörii parhaillaan televisiossa. Minttu kertoo kuitenkin Instagram-päivityksessään, ettei laihtuminen tarkoita automaattisesti onnea.

– Painan tässä kuvassa tasan saman verran kuin nyt. Grammalleen. Silti mä olen kuvan otto hetkellä paniikissa ja epävarma. Omasta mielestäni lihava, epänaisellinen hyllyvine selluliittisine reisineni ja mahamakkaroineni, nainen tuskailee kuvatekstissä.
– Olen tietenkin iloinen saavutetusta painonpudotuksesta, mutta sama vääristynyt kehonkuva jyllää päässä. Edelleen se ”Olet mitä syöt” nainen tuijottaa peilistä, vaikka järki kertoo minussa tapahtuneen muutoksen jo pelkästään muuttuneen vaatekoon perusteella.
Murphy-Kaulanen kertoo kamppailleensa aiheen kanssa teini-ikäisestä asti, koska hänen mukaansa vartalo ei näyttänyt samalta kuin muilla ikätovereilla.

– Ja koska siitä huomauteltiin vaikka kommentein ”läskiperse neekeri”, niin senhän tietenkin uskoo. Se kulkee mukana aina.

Naisella onkin tärkeä viesti, joka liittyy ulkonäöstä huuteluun ja huomautteluun.

– Kun huutelette ja huomauttelette ihmisille heidän ulkonäöstään, niin muistakaa yks juttu. Se voi näyttää ulkoisesti siltä, ettei tunnu missään, mutta se lasti ja se sonta tarttuu. On paljon helpompi uskoa itsestään huonoja asioita kuin niitä hyviä.


Minttua Suurimmassa pudottajassa valmentanut Janni Hussi jätti valmennettavalleen kannustavan kommentin Instagramissa.

– Sä oot upea nainen sisältä ja ulkoa. Ja vaikka oot kaunis, niin se ei edes ole sun paras puolesi. Sun periksiantamattomuus on aivan omaa luokkaansa. Oot hauska, huomaavainen ja sussa on mieletön potentiaali. Mä toivon että näät ittes vielä jonain päivänä niinkuin me muut sut nähdään. Love u gurl! Hussi kirjoitti.

Myös Mintun kanssa sinisessä joukkueessa kilpaileva Nina Mikkonen riensi niin ikään tsemppaamaan tiimikaveriaan.

– Sinä olet niin upea, sensuelli ja älykäs, Mikkonen kehui.
Murphy-Kaulanen paljasti aiemmin syksyllä Suurimman pudottajan tiedotustilaisuudessa, ettei ohjelman painonpudotusrutiini tuntunut hirveältä. Se johtuu jo aiemmasta muutoksesta elintavoissa. Hänen miehensä kauppias Sampo Kaulanenkin on tehnyt elämäntaparemontin.

Pariskunta urheilee paljon yhdessä, ja muutamia Lapin tuntureitakin on huiputettu. Hyötyliikuntaa ei Minttu unohda: hän kävelee ja pyöräilee, eikä jätä autoa ihan kaupan oven viereen.

Ohjelman aikana hän kertoi kuitenkin oppineensa yhden asian.

– Opin syömään lautasmallin mukaan ja 2–3 tunnin välein, jotta aineenvaihduntani pysyy kunnossa. Ja ettei verensokeri heittele.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt