Bile-Danin Eve-kihlattu avautuu Temptation Islandin varjopuolista: ”Onko osallistuminen ollut kaiken sen arvoista...”

Julkaistu:

Temptation Island
Eveliina Uosukainen sanoo Instagramissa, ettei kadu lähtöä Temptation Island Suomi -ohjelmaan, vaikka sarjan myötä tulleeseen julkisuuteen liittyy myös varjopuolia.
Bile-Danina tunnettu Daniel Lehtonen ja tämän tyttöystävä Eveliina Uosukainen testasivat Temptation Island Suomi -ohjelman neljännellä kaudella parisuhteensa kestävyyttä. Suhde kesti houkutukset, ja pari kihlautui kesällä 2018.

Kyseessä ei ollut Uosukaisen ensimmäinen esiintyminen Temppareissa, sillä nuori nainen oli mukana jo sarjan toisella kaudella sinkkuna viettelemässä varattuja miehiä paratiisisaarella. Myös Dani oli nähty ohjelmassa sinkkujen joukossa sarjan ensimmäisellä kaudella.
Suurta suosiota nauttivan sarjan uusi tuotantokausi alkaa lokakuussa. Uosukainen julkaisi keskiviikkona Instagramissa päivityksen, jossa hän kertoo tuntemuksistaan ohjelmaan liittyen.

Hän kertoo olevansa ikuisesti kiitollinen siitä, että lähti Temppareihin, koska ohjelma johdatti hänet yhteen kihlattunsa kanssa. Uosukainen kuitenkin tunnustaa, ettei tullut ajatelleeksi ohjelman ja sen myötä tulleen julkisuuden varjopuolia.
– Välillä sitä on tullut pohtineeksi myös ohjelmassa mukana olemisen varjopuolia, eli sen tuomaa julkisuutta. Onko osallistuminen ollut kaiken sen arvoista, kun välillä täysin tuntemattomat ihmiset mua oikeasti tuntematta luulee tietävänsä asioista, levittää valheita ja suoltaa ilkeyksiä, vaikken mitään ole heille tehnyt tai ansainnut sitä kaikkea, Uosukainen kirjoittaa.


– Mutta sitten muistan, että ilman Temppareita ei olisi tätä miestä mun vierellä. Miestä, jonka tuella kestää kaiken paskankin ja menee läpi mistä vaan, hän jatkaa.

Myös Dani kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa keväällä 2018, että tosi-tv-ohjelmissa nähdyn Bile-Danin rooli vei häneltä maineen, kavereita ja työpaikan.
Uosukainen kirjoittaa lisäksi ohjelman avanneen hänelle mahdollisuuksia, joista yhdeksi hän nostaa mahdollisuuden tehdä töitä sosiaalisessa mediassa. Hän kannustaa muita somessa toimivia pohtimaan, millaista esimerkkiä he näyttävät nuorille.

– Mulla meni pitkään oivaltaa se, että mun ei tarvitse miellyttää kaikkia, koska se on mahdotonta kun me ihmiset ollaan erilaisia ja tykätään eri jutuista. Eikä tarvitse olla kuin muut, että kelpaan. Vaan saan olla rohkeasti erilainen ja tallata omat jalanjäljet maahan, muiden jalanjäljissä kulkemisen sijaan.


Danin ja Even yhteinen taival alkoi tammikuussa 2016. Danin parhaalla kaverilla oli bileet, jonne Eve ja hänen silloinen kumppaninsa Kalle tulivat. Dani iski silmänsä Eveen heti, kun nainen astui sisään ja väläytti hymynsä.

– Muistan kun sanoin mun parhaalle kaverille, että tuo mimmi on ihan väärän miehen kanssa. Mä olen herrasmies, en tuohon väliin mene, mutta tuo on mun nainen. Odotin, että juttu lakkaa. Heti, kun juttu lakkasi, iskin väliin, hän selittää ja kertoo olevansa yhä kavereita Kallen kanssa, Dani kertoi IS:lle viime toukokuussa.

Pariskunta ilmoitti maaliskuussa muuttavansa Lahdesta Espanjan aurinkoon toteuttamaan unelmiaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt