Jukka Hildén avautuu Apu-lehdessä erikoisesta elämäntilanteestaan: asuu eri mantereella kuin lapsensa

Julkaistu:

Hildén sanonut avioeron olleen vaikea päätös, mutta kertoo, että välit ex-vaimoon ovat silti edelleen erittäin hyvät.
Duudsoneista tuttu Jukka Hildén, 39, päätyi alkuvuodesta 2018 otsikoihin erottuaan vaimostaan. Hildén kertoo nyt Apu-lehden haastattelussa erikoisesta elämäntilanteestaan: mies itse asuu Yhdysvalloissa, kun taas pariskunnan vuosina 2010 ja 2014 syntyneet lapset ovat jääneet Suomeen äitinsä kanssa.

Hildén kiittelee lehden haastattelussa ex-vaimoaan, jonka kanssa asiat ovat hoituneet hienosti. Yhteyttä lapsiin on pidetty videopuhelujen avulla ja Hildén iloitsee siitä, että lapset voivat pian lentää katsomaan isäänsä Los Angelesiin.

– Olimme hänen kanssaan niin pitkään yhdessä, lukiovuosista asti, että välimme ovat edelleen erittäin hyvät. Vietimme juuri mökillä viikon koko perheen voimin, hän kertoo.

– Olemme nyt onnellisia ja hyvät vanhemmat lapsillemme.


Hildén on aiemmin kertonut Youtube-kanavallaan avioeron olleen vaikea päätös.

– Viimeiset kuusi kuukautta ovat olleet elämäni rankimmat. Joskus elämä menee yllättäviä teitä. Tällä tarkoitan sitä, että erosin, hän kertoi maaliskuussa 2018.

Hän on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden ja kihlautui meksikolaisen Chachi Gonzalesin kanssa vuosi sitten.

Pariskunta tapasi vuonna 2017 Huippujengi-sarjan kuvauksissa ja odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan, jonka on määrä syntyä marraskuussa.
Los Angelesissa asuva pari paljasti raskausuutiset keväällä Posse-ohjelmassa. He kertoivat samalla, että lapsen on tarkoitus syntyä Suomessa.


– Silloin hän saa Suomen kansalaisuuden ja Suomi on maailman paras maa, joten miksi ei.

Pariskunta paljasti myös suunnittelevansa häitä. Ne järjestetään Gonzalesin mukaan Meksikossa, jossa Gonzalesin suku asuu. Hildénin sukulaiset matkustavat maahan hääjuhlaa varten.

Myös 23-vuotias Chachi on kertonut viihtyvänsä Suomessa äärimmäisen hyvin.

– Suomi on mukava ja kiva paikka, johon tulla. Paljon rauhallisempi kuin Los Angeles, hän kehui.