Victoria Beckham, 45, paljastaa viimein kauneutensa salaisuuden – uskoo yhden ruoka-aineen pitävän hänet ikinuorena

Julkaistu:

Muotisuunnittelija ja entinen Spice Girls -tähti paljastaa, että avokadoilla on hyvin keskeinen rooli hänen kauneudenhoitorutiineissaan.
Muotisuunnittelijana nykyisin tunnettu Victoria Beckham ponnahti julkisuuteen raketin lailla 1990-luvulla, kun maailma oppi tuntemaan hänet Spice Girls -yhtyeen myötä.

Hillittynä Posh Spicena tunnettu Beckham on pysytellyt tiiviisti julkisuuden valokeilassa jo yli 20 vuotta, mutta nainen ei näytä vanhentuneen päivääkään.

45-vuotias ja nuorena aknesta kärsinyt Beckham paljasti hiljattain Daily Telegraphin haastattelussa nuoruutensa salaisuuden piilevän avokadoissa: niitä kuluu joka päivä peräti neljä kappaletta. Avokadot tunnetaan hyvien rasvojen lähteenä ja Beckham paljastaa lukeneensa, että ne tuovat hehkua iholle.

– Kyse ei ole siitä, että tahtoisin näyttää nuoremmalta, hän kuitenkin sanoo Telegraphille.
Sen sijaan Beckham tahtoo korostaa haastattelussa sitä, ettei kaikkien ole pakko olla täydellisiä. Nainen on tuonut ajatusta esille myös Instagram-tilillään, jossa hän on käyttänyt usein hashtagia #notperfect.

Harvinaisessa haastattelussa muotisuunnittelija avasi myös näkemyksiään ilmastonmuutoksesta, sillä hän on lanseeranut ympäristöystävällisten kosmetiikkatuotteiden sarjan.

Lisäksi ympäristöasiat nousivat tapetille hiljattain Lontoon muotiviikolla, kun joukko ympäristöaktivisteja suomi muotimaailmaa ympäristölle haitalliseksi juuri Beckhamin näytöspaikan lähistöllä.


Beckham paljastaa Telegraphille, että hänen ja David Beckhamin nuorimmainen, 8-vuotias Harper, on hyvä ystävä entisen bändikaverin Geri Hornerin Bluebell-tyttären kanssa. Vaikka tytöt eivät ole edes teini-ikäisiä, oli puhe kääntynyt merissä piilevään muoviongelmaan.

Neljän lapsen äiti kertoo inspiroituneensa myös siitä, kun Romeo-poika oli esitellyt kierrätysmuovista tehtyjä lenkkareitaan.

Victoria on aiemmissakin haastatteluissa puhunut perheensä merkityksestä, eikä syyttä. Vuosien varrella Beckhamin superpari on rakentanut yhdessä todellisen imperiumin: Beckhamien brändi on arvoltaan noin 395 miljoonaa euroa.


– Olisimmeko tässä asemassa, jos emme olisi tavanneet ja olleet yhdessä kaikkien näiden vuosien ajan? Victoria on puhunut perheestään Daily Mirrorille.

– Kyse on perheestä. Olemme kuudestaan paljon vahvempia, kuin olisimme yksilöinä. Perheemme vahva side on salaisuutemme.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt