Stefanien, 23, esitys mykisti Saksan The Voicessa – kun totuus valkeni, tuomarit olivat kuin puulla päähän lyötyjä ja yleisö villiintyi

Julkaistu:

the voice of germany
The Voice of Germanyssa nähtiin mahtipontista laulua, jonka tuomarit uskoivat olevan lähtöisin miehestä. Yllätys oli suuri, kun tuolit kääntyivät ja lavalla seisoi 23-vuotias Stefanie.
The Voice of Germany -laulukisan yhdeksäs tuotantokausi starttasi viime viikolla Saksassa. Kilpailussa etsitään maan seuraavaa supertähteä neljän tähtivalmentajan johdolla. Kisan valmentajina nähdään tänä vuonna saksalaislaulajat Mark Foster ja Alice Merton, räppäri Sido ja irlantilaismuusikko Rea Garvey.

The Voice of Germanyn viime viikkoisessa jaksossa nähtiin todellinen yllätys, kun lavalle nousi 23-vuotias Stefanie Stuber. Stefanie esitti kisassa metalliyhtye Lamb of Godin kappaleen Ghost Walking ja sai sekä yleisön että tuomariston ilmeet valahtamaan.

Lamb of God on Yhdysvalloissa 1990-luvulla perustettu metalliyhtye, joka on keikkaillut ahkerasti myös Suomessa. Viimeksi kesäkuussa bändi esiintyi Seinäjoella Provinssi-festivaaleilla.

Stefanie Stuberin tulkinta yhtyeen kappaleesta löi kaikki ällikällä. Nuori nainen karjui ja örisi lavalla mahtipontisesti ja varsin mallikkaasti. Tuomariston häkeltyneet ilmeet kielivät siitä, että raju esitys oli kaikkea muuta kuin mitä he olivat odottaneet.
  • Katso Stefanien esitys alla olevalta videolta!


Pian innoissaan hytkyvä raptähti Sido painoi punaista nappiaan ja käänsi tuolinsa. Miehen ilme muuttui yhä yllättyneemmäksi, kun hän tajusi, ettei lavalla örisevä laulaja ollutkaan mies, vaan nuori nainen.

Sido toljotti Stefanien esiintymistä suu auki ja laittoi lopulta nyrkkinsä suuhun ja nousi seisomaan hymyssä suin. Yleisö hurrasi käsiään taputtaen, kun Stefanie moshasi lavalla mallikkaasti. Pian Stefanie alkoi laulaa puhtaasti ja myös muut tuomarit tajusivat hänen olevan nainen ja käänsivät tuolinsa.

Yleisö puhkesi todelliseen hurmokseen, kun kaikki tuomarit kääntyivät Stefanien taidokkaalle esitykselle. Naisen läheiset hyppivät toisiaan halaten, kun tämän jatkoon pääseminen varmistui.

– Vau, kunnioitan tuota, Alice Merton henkäisi esityksen jälkeen.

Tuomaristo kertoi olevansa äärimmäisen häkeltynyt näkemästään ja vihjasi, että he näkisivät Stefanien mielellään jättimäisen metallifestivaali Wackenin esiintyjänä. He kertoivat tiedostavansa, kuinka vaikeaa oikeaoppinen karjuminen ja huutaminen on.

Rea Garvey totesi, että metallimusiikki on Saksassa valtavan suosittua ja että Stefaniella on varmasti tulevaisuus sen parissa.

– Minä olin varma, että olet mies, Mark Foster myönsi.

Tuomaristo joutui lopulta taistelemaan toden teolla siitä, että saisivat Stefanien omaan tiimiinsä. Lopulta hän valitsi valmentajakseen Mark Forsterin.
Stefanie kertoi The Voicen haastatteluissa, että hän löysi metallimusiikin Evanescencen kautta.

– Minä vain nautin siitä, hän sanoi.

Revolverin mukaan Stefanie ei suinkaan ole mikään ummikko metallin parissa. Lehden mukaan hän on laulanut useissa metallibändeissä ja luonut niiden avulla nimeä metallipiireissä.

The Voice of Germanyssa on nähty myös suomalaista verta, sillä Sunrise Avenue -yhtyeen laulaja Samu Haber toimi kisan tuomarina vuosina 2013–2014 ja 2016–2017.

Ota kantaa

Pidätkö sinä metallimusiikista?

Tietysti 59% En todellakaan 41%
Ääniä yhteensä 14582

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt