Pyhimyksen ja BB-Tarinan väliltä paljastui yllättävä yhteys – räppärin inboxiin kilahti kaikista synkimmällä hetkellä odottamaton viesti

Julkaistu:

big brother
Pyhimys sai BB-Tarinalta yllättävän viestin vuonna 2016. Tuolloin räppäri oli vetänyt katastrofaalisen keikan.
Raptähti Pyhimys eli Mikko Kuoppala vieraili tuoreessa BB-podcastin jaksossa puhumassa Big Brotherin viime päivien tapahtumista. Räppäri paljasti Loop-radiokanavan Joonas Vuorelan ja Radio Rockin Paula ”Paukki” Rinta-kannon juontamassa podcastissa olevansa suuri BB-fani, joka on seurannut sarjaa aivan sen alkuajoista asti. Pyhimys kertoi myös, että hänellä ja tällä hetkellä Big Brother talossa olevalla Tarinalla on yllättävä yhteys.

Pyhimys myönsi, että ensimmäisessä uudistuneen Big Brotherin jaksossa Tarina oli hänelle punainen vaate ja hän koki naisen ärsyttävänä.

– Ensimmäisen jakson Tarina oli mulle todella paha. Se, että hän oli ekana siellä talossa ja toivotti niitä ihmisiä tervetulleeksi tuntui, että se oli sen koti. Sen piti keksiä kaikille se A, Anu Aurinkoinen, kraah, ammun itseäni päähän, Pyhimys toteaa podcastissa.

Pian sarjan alettua Pyhimys sai yllättävän viestin, jossa häneltä tiedusteltiin, millainen Tarina oikeasti oli. Räppäri häkeltyi, sillä hän ei ollut tajunnut, että hän on ollut aiemmin tekemisissä Tarinan kanssa.

– Joku henkilö, jota en tunne, laittoi mulle viestiä, että minkälainen toi Tarina on oikeassa elämässä. Mä sanoin, et en mä tiedä. Aijaa, kun se on sun Facebook-kaveri. Sanoin, että onko? Pyhimys selostaa BB-podcastissa.


Pyhimys tarkisti Facebook-tilinsä ja sieltä hänen kaveriensa joukosta todella löytyi Tarina. Hän avasi Messenger-keskustelun Tarinan kanssa ja tajusi, että he olivat viestitelleet kauan sitten. Tarina oli lähestynyt Pyhimystä käytyään miehen keikalla joulukuussa 2016 Tampereen Pakkahuoneella.

– Se oli ollut mun elämäni kauheimmalla keikalla. Sellaisella keikalla, että mä puolissa biiseistä unohdin sanat. Mä olin siis niin kännissä ja se on ihan kauhea muisto. Sellainen ihan floppi. Joskus pitää käydä pohjalla ja se oli se, Pyhimys muistelee karmivaa keikkaa.

– Jos joku kuulijoista oli siellä, niin siihen ei kannatta verrata. Voitte tulla uudestaan, niin se on varmasti parempi kuin se keikka. En aio enää ikinä vetää niin huonosti. Jos en osannut sanoja, hakkasin vaan mikkiä otsaan ja haukuin kaikkia muita esiintyjiä. Kaikkea tyhmää tein.

Tarina oli todistanut Pyhimyksen tökeröä käytöstä keikan yleisössä, kiinnittänyt siihen huomiota ja lähettänyt räppärille sitten pitkän viestin. Pyhimyksen mukaan viesti oli sävyltään todella mukava ja sen saaminen oli hänelle tärkeää katastrofaalisen keikan jälkeen.

– Se ei ollut yhtään tuomitseva eikä yhtään säälivä. Se oli tosi empaattinen ja myöskin analyyttinen, että nyt ei ollut sun paras päivä, mutta uskon että nouset vielä sieltä.

– Mä oikeasti muistan sen viestin ja se oli tosi tärkeä mulle silloin. Se oli mulle vaikeaa aikaa elämässä.


Pyhimys sanoo, että kun hän tajusi yhteytensä Tarinaa, alkoi hän näkemään naisen eri tavalla Big Brother -talossa.

– Hän on selvästi rauhoittunut, räppäri toteaa viitaten Tarinan vauhdikkaaseen alkuun talossa.
  • Voit kuunnella koko BB-podcastin ja Pyhimyksen haastattelun alta tai Suplasta!


Pitkän linjan räppärinä ja tuottajana tunnettu Pyhimys aloitti uransa 2000-luvulla. Hänen ensimmäinen kokopitkä albuminsa Salainen maailma julkaistiin vuonna 2007. Myöhemmin hän levytti ja keikkaili paljon muun muassa Teflon Brothersin ja Ruger Hauerin kanssa.

Pyhimys singahti koko kansan tietoisuuteen, kun hän osallistui Vain elämää -ohjelman 9. tuotantokaudelle viime syksynä. Sittemmin hän on voittanut lukuisia Emma-palkintoja ja keikkaillut sooloartistina.