Kendall Jenner häikäisi catwalkilla uudessa hiustyylissä – fanit äityivät suitsuttamaan muodonmuutosta

Julkaistu:

Huippumalli on totuttu näkemään tummahiuksisena, mutta Burberryn muotinäytöksessä Lontoossa Jenner asteli yllättäen catwalkille blondina.
Huippumalli ja seurapiiritähti Kendall Jenner nähtiin vain joitain päiviä sitten New Yorkin muotiviikkojen yhteydessä totuttuun tapaan tummat hiukset hulmuten.

Lontoon muotiviikoilla moni kuitenkin hieraisi silmiään, kun 23-vuotias Jenner asteli Burberryn muotinäytöksessä catwalkille vaaleahiuksisena.


Jenner latasi myös Instagram-tililleen videopätkiä Burberryn näytöksestä 115 miljoonan seuraajansa iloksi. Uusi hiustyyli keräsi muutoksesta häkeltyneiltä faneilta nopeasti kovasti kehuja.

– Hyvä luoja, hän on blondi!

– Kendall, näytät upealta blondina.

– Uusi hiusvärisi on uskomaton!


Jenner kuuluu Kardashinien perheeseen ja myös hänen elämäänsä on seurattu jo vuosien ajan tiiviisti Keeping up with the Kardashians -tosi-tv-ohjelmassa. Hän on työskennellyt muun muassa Victoria’s Secretin ja Voguen kaltaisille legendaarisille yrityksille.

Jenner paljasti keväällä Telegraphin haastattelussa kokeneensa nuorempana suurta kateutta siskojaan Kimiä, Khloea, Kourtneyta sekä Kylieta kohtaan.


– Siskoni ovat paljon kurvikkaampia, kuin minä. Heillä on rinnat ja minulla ei. Nuorempana katsoin siskojani ja ajattelin, että pitäisikö minun olla seksikkäämpi kuten he, Kendall avautui brittilehdelle antamassaan haastattelussa.
Vaikka myös Kendallilla on suosittujen sisartensa tapaan miljoonia seuraajia sosiaalisessa mediassa, on hänen suhteensa julkisuuteen erilainen kuin siskoilla. Jenner varjelee yksityisyyttään ja pitää itseään jopa hieman nörttinä.

– En ole kovinkaan paljoa heidän kaltaisensa, Kendall pohti.

– Mutta se ei haittaa. Nykyään pidän siitä, että olen erilainen kuin muut. Pidän erilaisista asioista ja se on ihan okei.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt