Rosanna Kulju paljastaa totuuden hurjien kauneusoperaatioidensa takana – katuu yhtä ylitse muiden: ”Miksei kukaan sanonut, että lopeta nainen”

Julkaistu:

Rosanna Kulju kertoo tuoreessa podcastissaan kauneusleikkauksistaan ja paljastaa, mitä operaatiota hän katuu edelleen.
Miss Helsinki -kilpailua järjestävä Rosanna Kulju avautui äskettäin Grl Gang -podcastissaan suhtautumisestaan kauneusleikkauksiin sekä paljasti, mitä operaatioita hänelle itselleen on vuosien varrella tehty.

– Multa kysytään tasaisin väliajoin noista mun kauneusleikkauksista. Että mitä mulle on tehty ja mitkä mun kokemukset on olleet. Niin mä ajattelin nyt kertoa nämä kaikki, Rosanna aloittaa podcastinsa.

  • Voit kuunnella Rosannan Grl Gang -podcastin uusimman jakson yllä olevasta linkistä.
Rosanna, 28, tuli julkisuuteen voitettuaan Miss Helsinki -kilpailun vuonna 2015. Sittemmin nainen on luonut uraa muun muassa sosiaalisen median parissa ja nykyisin nainen luotsaa kilpailua itse.

Heti alkuun Rosanna muistuttaa, että kauneusleikkaukset ovat jokaisen ihmisen henkilökohtainen asia.

– Kauneusleikkaukset ovat sellainen asia, että ne ovat jokaisen oma asia. Mutta kannattaa kuitenkin miettiä tarkkaan, onko se sitä mitä haluat, nainen painottaa.


Rosanna muistelee jaksossa myös omaa ensimmäistä kauneusoperaatiotaan. Elettiin vuotta 2010 ja hän oli vihdoin saanut tarpeeksi rahaa säästöön rintojensuurennusleikkausta varten. Operaatio kustansi tuolloin 48000 Ruotsin kruunua, eli noin 5000 euroa.

– Olin miettinyt pitkään rintaimplantteja. Kaikilla mun sukulaisilla oli kunnon rinnat, paitsi mulla. Tein tosi paljon töitä, että sain säästettyä rahaa, Rosanna muistelee.

Rosanna asui tuolloin Haaparannassa ja matkusti operaatiota varten naapurimaa Ruotsin puolelle yksityiselle klinikalle. Tarkoituksena oli saada kaksi kuppikokoa suuremmat rinnat. Lopputulos ei kuitenkaan ollut aivan sitä, mitä nainen odotti.

– Kun katsoin peiliin olin ihan, että apua, mitä ihmettä. Että olenko tosiaan maksanut 48 000 kruunua näistä, nainen kertaa lähes kymmenen vuoden takaisia tapahtumia.

– Ne ei olleet yhtään sellaiset kuin olin ajatellut. Olin aivan järkyttynyt.


Rosanna päätyi lopulta menemään uudestaan rintaoperaatioon heti seuraavana vuonna. Tuolloin leikkaus onnistui eikä naiselle ole sittemmin tehty muita varsinaisia kauneusleikkauksia. Muita toimenpiteitä hänelle on kuitenkin tehty.

– Kasvoille on tehty erilaisia hoitoja ja toimenpiteitä, mesolankoja, täytetty huulia, tehty mesoterapiaa, on täytetty silmänalusia, nostettu kulmakarvoja, täytetty poskia, laitettu botoxia..., Rosanna listaa.

Osassa edellä mainituista operaatioista Rosanna käy edelleen säännöllisin väliajoin. Hän muun muassa käy säännöllisesti laitattamassa mesolankoja leukaansa sekä silmiensä alueelle. Mesolangat ovat ohuita lankoja, joita laitetaan ihon alle ehkäisemään ihossa näkyviä ikääntymisen vaikutuksia.

– Kerran kolmeen kuukauteen käyn laittamassa botoxia otsaan, mesoterapiaa eli hyaluronihappoa ihon alle tehdään ylläpitävästi ja välillä täytetään poskipäitä, nainen paljastaa.

Vaikka Rosanna ei häpeile operaatioitaan, katuu hän yhtä operaatiota ylitse muiden.

– Huulitäytteet on sellainen juttu. Yhdessä vaiheessa kaikki täytti huulia, se oli semmoinen hetken huuma. Oon sitä mieltä, että thank god se on ohi.Rosanna kertoo täyttäneensä huuliaan yhdessä vaiheessa niin paljon, etteivät hänen hampaansa edes näkyneet hymyillessä. Podcastinsa Instagram-tilille nainen lisäsi kuvan, jossa hänen huulensa ovat äärimmilleen täytetyt.

– Herranjumala. Miksi kukaan ei sanonut mulle, että lopeta nainen ja katso peiliin, että miltä sä näytät. Aivan järkyttävät, Rosanna tilittää podcastissaan.

Rosanna paljastaa, että myös monet hänen ystävistään ovat jääneet jumiin huultentäyttökierteeseen, kun ensimmäisessä operaatiossa tapahtuneita virheitä on yritetty myöhemmin korjailla.

– Kannattaa oikeasti miettiä ennen kuin lähdet tekemään muutoksia sun kasvoihin, että onko se oikeasti sitä mitä sä haluat, Rosanna painottaa.

– Onko se varmasti muutos parempaan vai olisiko kyse vaan siitä, että sun kannattaa katsoa peiliin ja miettiä, että oot täydellinen just sellaisena kun sä oot.


Rosanna myös muistuttaa seuraajiaan siitä, että kaikissa kauneusoperaatioissa, myös niissä kaikista pienimmissä, on aina riskinsä.

– Hirveä saarna, mutta tarkoitus on herätellä ihmisiä ja varsinkin nuoria. Muista, ennen kuin sä lähdet tekemään huulitäytteitä, että sinä on riski. Joka ikisessä leikkauksessa mihin menet on aina olemassa riski, että se menee pieleen.

Rosanna paljastaa, ettei enää itse menisi mihinkään kirurgisia toimenpiteitä vaativaan kauneusoperaatioon. Hän myös tunnustaa, että leikkausten seurauksena esimerkiksi hänen vasemmasta rinnastaan on hävinnyt täysin tunto.

– Kannattaa siis miettiä, onko tämä sellainen asia, mitä haluat koko loppuelämäsi, nainen muistuttaa.Podcastissaan Rosanna puhuu myös itsetunnosta sekä itseluottamuksen tärkeydestä. Nainen painottaa, etteivät kauneusoperaatiot suinkaan aina ole seurausta huonosta itsetunnosta.

– Monesti yhdistetään itsetunto ja itseluottamus sellaisiin henkilöihin, jotka ovat tehneet kauneusleikkauksia. Että heillä olisi jotenkin huono itsetunto, Rosanna pohtii.

– Mutta jos lähtee korjaamaan sisäisiä asioita ulkoisilla tekijöillä, niin en usko, että se lähtee ikinä toimimaan, hän jatkaa.

Hyvän itsetunnon saavuttamiseen Rosanna antaa yhden, selkeän vinkin.

– Ole kiltti itsellesi ja tykkää itsestäsi, sillä sä olet se koko sun elämän stara.