George Michaelin ex-rakas elää kodittomana Lontoon kaduilla – heitettiin tylysti ulos poptähden miljoonakartanosta

Julkaistu:

Poptähti George Michaelin entinen kumppani Fadi Fawaz on ajautunut kodittomaksi.
George Michaelin traaginen kuolema paljastui vajaat kolme vuotta sitten, kun tähden kumppani Fadi Fawaz löysi hänet elottomana sängystään. Paikalle hälytettiin ambulanssi, mutta pian selvisi, ettei mitään ollut tehtävissä. Hieman myöhemmin järkyttynyt Fawaz julkaisi Twitterissä tiedon maailmankuulun poptähden kuolemasta.

Nyt The Sun -lehti kertoo, ettei Fawazin elämä ole ollut ruusuilla tanssimista Michaelin kuoleman jälkeen. Entinen parturikampaaja on ajautunut syöksykierteeseen, joka on vienyt häneltä kodin ja pakottanut hänet nukkumaan taivasalla. Lehden mukaan Fawaz bongattiin muutama päivä sitten kodittomana Lontoon kaduilta, joilla hän vaelteli päämäärättömästi.

The Sunin mukaan 46-vuotias Fawaz hortoili Lontoon keskustassa sekavan oloisena, tuprutteli tupakkaa ja piteli muovista mukia. Kun hänen ohitseen käveli ostoksilla ollut nainen, yritti Fawaz The Sunin mukaan laskea housujaan. Useat lehdet ovat julkaisseet Fawazista kuvia, joissa hän norkoilee kadunkulmassa alushousut näkyen.

Covent Gardenin alueella liikkunut Fawaz oli lehden mukaan viettänyt yönsä budjettihotellissa ja kadulla sen jälkeen, kun George Michaelin perhe käski hänen lähteä edesmenneen tähden miljoonakartanosta.

Fawaz syyttää rajusta alamäestään Michaelin lakimiehiä, joiden hän väittää huijanneen itseään. Fawazin mukaan poptähden asianajajat huijasivat hänet muuttamaan pois tämän 5,6 miljoonan euron arvoisesta kartanosta ja ottivat asunnon avaimet itselleen.

The Sunin mukaan Fawaz purki tunteitaan raivokkaassa Facebook-päivityksessä, jossa hän haukkui ex-kumppaniaan ja tämän lakimiehiä. Fawaz kertoi päivityksessään myös, että hän todella elää tällä hetkellä kadulla.


Brittilehti kertoo, että Fawazia vastaan on nostettu syytteet, joiden mukaan hän on hajottanut tavaroita Michaelille kuuluneessa asunnossa. Fawazia ei mainittu poptähden testamentissa eikä hänellä ole siksi laillista oikeutta tämän omaisuuteen.

Fawaz ja Michael seurustelivat reilun neljän vuoden ajan. He tapasivat alun perin vuonna 2009 ja rakastuivat myöhemmin. Fawaz on kertonut julkisuudessa kumppaninsa kuolemasta ja karmivasta jouluaamusta, jolloin uutinen makuuhuoneeseensa kuolleesta Michaelista levisi maailmalle.

–  Menin sinne herättääkseni hänet, ja hän oli poissa, makasi vain rauhallisena vuoteessaan. Emme tiedä vielä, mitä tapahtui. Kaikki on ollut hyvin monimutkaista viime aikoina, mutta George odotti joulua, aivan kuten minäkin, Fawaz kertoi tapahtumista joulupäivänä vuonna 2017.

Fawazin hätäkeskukseen soittama hätäpuhelu vuosi julkisuuteen ja paljasti miehen paniikin Michaelin kuolinvuoteella. Tallenteelta kävi ilmi, että Fawaz oli yrittänyt herätellä ja elvyttää Michaelia yli tunnin ajan ennen kuin hälytti apua. Lohduttomassa keskustelussa Fawaz toisteli, että Michael oli kuollut ja eloton.

– Hän on poissa, Fawas sai sanottua.

Hätäkeskuspäivystäjä tiedusteli shokissa olevalta Fawazilta, oliko Michaelia enää mahdollista elvyttää ja oliko kuolema yllättävä. Fawaz sopersi luulleensa Michaelin vain nukkuvan sikeästi. Hän ei osannut sanoa, mitä oli tapahtunut.


Poptähden kuoleman spekuloitiin liittyvän huumeisiin, sillä tämä oli kamppaillut päihdeongelman kanssa. Kuolinsyyntutkimuksesta kävi kuitenkin ilmi, että laulaja koki luonnollisen kuoleman, johon johtivat muun muassa sydänlihastulehdus ja rasvamaksa.

Georhe Michaelin kuolman jälkeen kävi ilmi, ettei Fawazia kutsuttu tähden hautajaisiin, sillä laulajan perheen kerrottiin vihaavan häntä.

– Edes taivaasta ei tule apua, jos hän ilmestyy hautajaisiin, Michaelin lapsuudenystävä Andros Georgiou sanoi The Sunille.

– Fadi ei oikeasti ole hänen poikaystävänsä. Kukaan ei ole puhunut hänelle ja hän näyttää jatkavan omaa elämäänsä. Se saa vatsani kääntymään ympäri kuvotuksesta, Georgiou jatkoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt