Rovaniemellä lomailleen Kourtney Kardashianin puutarhajuhlissa odottamaton kytkös Suomeen – Marimekon klassikkokuosille valtava somenäkyvyys

Julkaistu:

Kardashianin puutarhajuhlissa nähtiin yllättäen Marimekon Unikko-kuosia.
Kardashianien klaanin vanhimmainen, tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian järjesti viikonloppuna hulppeat puutarhajuhlat Poosh-brändikanavansa kunniaksi.

Uima-altaalla vietetyissä juhlissa nähtiin yllättäen myös pieni pala Suomea, sillä Kardashian, 40, latasi Instagramien Stories-osioonsa kuvan, jossa näkyy kolme Marimekon legendaarisella Unikko-kuosilla päällystettyä puutarhatuolia.
Kardashianin juhlissa nähtyjen tuolien Unikko-kankaan kukat ovat täysin samaa sävyä kuin kukat, joilla Kardashian oli koristellut myös uima-altaansa edustan. Marimekon klassikkokuosi sai näin ollen melkoisesti näkyvyyttä, sillä Kardashianilla on Instagramissa yli 81 miljoonaa seuraajaa.


Unikko-kuosia hamstrattiin 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä kyllästymiseen asti, mutta nyt kuosi on kokenut uuden nousun ja sitä on nähty runsaasti myös nuorten yllä.
Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen Kardashianin klaanin Suomi-kytkös. Kourtney Kardashian lomaili nimittäin keväällä salaa Lapissa Arctic TreeHouse -hotellissa.

Kuuluisa kaunotar pysytteli Rovaniemen-reissustaan pitkään vaitonaisena, mutta julkaisi lopulta suomalaisfanien riemuksi huippusuositulla Instagram-tilillään kuvan Suomesta. Kuvassa hän poseerasi pienet bikinit yllään porealtaassa.
– Hei, hän kirjoitti selvällä suomen kielellä kuvansa tekstissä.

Kardashianin lisäksi Suomessa lomailivat myös hänen ex-puolisonsa Scott Disick, 35, ja heidän kolme lastaan: Mason, 9, Penelope, 6 ja Reign, 4. Perheen lisäksi matkaseurueeseen kuului myös Disickin nykyinen naisystävä Sofia Richie, 20.

Kardashianien julkkisperhe on luonut yhdessä miljardiomaisuuden tekemällä suosittua tosi-tv-sarjaa Keeping up with Kardashians ja siihen liittyvää sometyötä yhdessä. Lisäksi siskokset ovat perustaneet omia vaate- ja kosmetiikkabrändejä. Esimerkiksi sisarussarjan kuopus Kylie Jenner on rikastunut omilla meikkibisneksillään. 21-vuotias Jenner on yksi maailman nuorimmista miljardööreistä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt