Suomalainen burleskitähti pyydettiin esiintymään Cindy Crawfordin mallityttären hulppeille synttäreille – hyppi täytekakun päällä ja kaatoi samppanjat päälleen

Julkaistu:

Suomalainen burleskitaiteilija Inka Nevala eli LouLou D’Vil pyydettiin esiintymään Kaia Gerberin 18-vuotissynttäreille.
Suomen menestynein burleskitaiteilija Inka Nevala, eli tutummin LouLou D’Vil, viettää työntäyteistä arkea Yhdysvalloissa, jonne hän muutti reilu neljä vuotta sitten.

Suomalaisnaisen maine on kiirinyt maailmantähtien korviin jo siinä määrin, että hänet pyydettiin esiintymään huippumalli Cindy Crawfordin tyttären Kaia Gerberin syntymäpäiväjuhliin. Gerberillä tuli mittariin odotettu 18 vuoden ikä, ja juhlien teemana oli burleski.


Hulppeita synttäribileitä vietettiin New Yorkissa syyskuun toisena viikonloppuna. New Yorkissa itsekin asuva LouLou kertoo, että juhlat vietettiin Paradise Clubilla, joka on kuuluisan Studio 54 -yökerhon omistajan uusin paikka.

– Ne olivat kaiken kaikkiaan hauskat juhlat! New Yorkissa ei koskaan tiedä mistä itsensä löytää! valtameren takaa tavoitettu LouLou nauraa IS:lle.


Loulou on tunnettu näyttävästä tyylistään, joten maailmantähdille esitetty synttärinumerokin oli varsin räväkkä. Mustiin ilmapalloihin pukeutunut LouLou poksautteli show’n aikana pallot yksi kerrallaan rikki.

– Minut palkattiin tekemään biletysnumeroni, jossa poksauttelen ensin ilmapalloja, hypin täytekakun päällä ja lopuksi kaadan samppanjat päälleni, LouLou kertoo.


Show’n jälkeen LouLou ehti käväistä tanssilattialla syntymäpäiväsankarin kanssa.

– Olin yltäpäältä kakussa ja skumpassa, LouLou nauraa.

Cindy Crawford oli luonnollisesti paikan päällä juhlimassa tyttärensä kanssa, mutta valitettavasti LouLou ei ehtinyt vaihtaa huippumallin kanssa kuulumisia tai tapaamaan häntä. Huippumallin tyyli oli saanut inspiraationsa Cheristä.

Gerberin synttärijuhliin osallistui melkoinen määrä maailmantähtiä. Yhdysvaltalaismedioiden mukaan paikalla nähtiin eturivin julkkiksia, kuten Kendall Jenner, Leonardo DiCaprio, Camila Morrone, Alexander Wang, Lourdes Leon ja Brooklyn Beckham.

Juhlien järjestämisestä vastasi Cindy Crawfordin lisäksi Gerberin isä Rande Gerber ja veli Presley Gerber.

– Tunnelmaa olivat luomassa New Yorkin club kid -piireistä tunnettuja henkilöitä, kuten Amanda Lepore, Linux ja Susanne Bartch, LouLou kertoo.


Päivänsankari edusti upeassa luksusmerkki Versacen nahkamekossa, joka kiinnitti vieraiden ja kuvaajien katseet välittömästi. Mekko on Elle-lehden mukaan kaunis ele Cindy-äidille, sillä hänet nähtiin erittäin samanhenkisessä muotiluomuksessa VMA-gaalassa 1992. Cindy oli tuolloin 26-vuotias.


27 vuoden takaisesta kuvasta huomaa, että tytär on todella perinyt äitinsä piirteet.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt