Selviytyjät-kisan dramaattisesti luovuttanut Arttu Lindeman paljastaa totuuden päätöksestään – ”Nössöilemällä suojelin itseäni”

rac

Julkaistu:

Selviytyjät-kisan luovuttanut Arttu Lindeman avaa YouTubessaan tarkemmin syitä yllätyspäätökselleen.
Eilen sunnuntaina esitetyssä Selviytyjät Suomi -sarjan toisessa jaksossa Kuwago-heimon heimoneuvosto päättyi dramaattisesti, kun Arttu Lindeman ilmoitti haluavansa jättää kisan kesken.

– Tätä ei ole helppo sanoa. Oon kerännyt tähän rohkeutta tässä. Jokin sisälläni sanoo, että mun matka päättyy tähän. En pysty enää tähän kilpailuun, Lindeman sanoi jaksossa.
Hän on ensimmäinen kilpailija Selviytyjät Suomessa, joka on jättänyt leikin kesken.


Nyt Arttu Lindeman avaa päätöksensä taustoja YouTube-tilillään. Lindeman kertoo saaneensa paljon palautetta Selviytyjät Suomi -jakson jälkeen. Lindeman kuvailee olleensa varautunut siihen, että tv-katsojien palaute tulee olemaan julmaa. Hän esitteleekin YouTubessa joitain saamiaan viestejä.

– ”Tuntuu hyvältä et pääsee soittaa äitille”, ei saatana huutista. Olithan sä kokonaiset pari päivää siellä. V***n pelle, Lindeman esittelee.
  • Jutun videolla Arttu Lindeman tilittää viidakossa kameroille jaksamistaan Selviytyjissä.
Ilokseen Lindeman sanoo kuitenkin huomanneensa, että suurin osa palautteesta on ollut kannustavaa.

– Ihmiset olikin mun puolella ja sympatiseerasi mua paljon. Kiitos paljon, hän toteaa.

Hän kertoo YouTube-videollaan Selviytyjien rankkuuden yllättäneen hänet täysin. Kisassa kilpailijat heitettiin ääriolosuhteisiin paahtavaan helteeseen ja luonnon armoille, minimaalisella ruoalla.

– Se kisan rankkuus yllätti aivan sairaasti. Se yllätti myös, että kun se oli niin rankkaa, niin se ei ollut kivaa. Tällaiset jutut ajoi minut haastamaan sitä ja motivaatio kilpailuun alkoi häviämään, hän sanoo.

– Se on niin, että se leikin kestäköön, joka leikkiin lähtee. Jos olet sitä mieltä, niin se sulle suotakoon. Mutta noi olosuhteet oli aika extremet.Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Suurin syy Lindemanin päätökseen oli kuitenkin se, että hän uupui henkisesti.

– Sen paikan extremejuttujen, rankkuuden ja julmuuden ansiosta rupesin pelkäämään itseni puolesta. Vähän suojelin itseäni. Kun menet sinne saarelle, niin sulla ei ole mitään tukiverkkoa, ei ketään sun lähimmäisiä ihmisiä. Ei pysty luottamaan kehenkään, se on tosi erikoinen tilanne.

– Olen pari vuotta sitten ollut sellaisessa tilanteessa ja sellainen tyyppi, josta ihmiset eivät puhuneet hirveesti hyvää. Se on todellakin johtunut mun omista huonoista ratkaisuista ja omasta aikuistumisesta.


Hän sanoo kasvaneensa ihmisenä paljon ja osaavansa nyt huomata niitä piirteitä, joista ei itsessään pidä.

– Jos olisin jäänyt saarelle, niin olisin ollut taas se sama Arttu, joka on montaa tyyppiä ärsyttänyt somessa. Musta ois tullut sellainen, että olisin varmaan alkanut väsyneenä, peloissani tai ahdistuneena heittää jotain negatiivista kommenttia. Mun todella lyhyt pinnani olisi varmasti muuttunut vielä lyhyemmäksi.
Lindeman sanoo, että luovutti kilpailun ennemmin kuin antoi tilanteen mennä siihen pisteeseen, että hän olisi ruvennut tiuskimaan heimotovereilleen.

– Nössöilemällä suojelin itseäni, hän toteaa.

– En muuttais mun päätöstä. Olen todella tyytyväinen päätökseen, hän korostaa.

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 19.30.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt