Arttu Wiskarin upouuteen ravintolaan murtauduttiin yön pikkutunneilla – lupaa ratkaisevasta vinkistä muhkean rahapalkkion

Julkaistu:

Arttu Wiskarin Wiskarila-ravintolaan murtauduttiin viikonloppuna.
Muusikko Arttu Wiskarin ravintolan Facebook-tilillä kerrotaan, että Espoossa sijaitsevaan ravintola Wiskarilaan on murtauduttu sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Facebook-päivityksessä pyydetään asiasta jotain tietäviä tai jotain nähneitä ottamaan yhteyttä Espoon poliisiin.

– Ratkaisevasta vinkistä on luvassa ISO palkkio! päivityksessä luvataan.
Wiskari itse vahvisti tiedon murrosta Ilta-Sanomille puhelimitse maanantaina. Wiskari kertoo, että ravintolan ovet oli varkaiden toimesta väännetty sijoiltaan ja ravintolasta oli viety tavaraa ja rahaa. Wiskarin mukaan tapaus vaikuttaa luonnollisesti myös Wiskarilan toimintaan.

– Tänään joudutaan pitämään ravintola kiinni, kun poliisit ovat tutkimassa paikkoja, mutta huomenna jatketaan heti normaalisti. Onneksi meillä on täällä turvakamerat, Wiskari kommentoi tapausta IS:lle.


Ilta-Sanomat oli maanantaina yhteydessä Länsi-Uudenmaan poliisin. Poliisista ei vielä vahvistettu, onko Wiskarilan Facebook-sivulla kuvatunlaisesta tapauksesta kirjattu rikosilmoitusta.
Arttu Wiskari on noussut suomalaisten tietoisuuteen muusikkona. Hänet muistetaan muun muassa hiteistään Mökkitie sekä Tuntematon potilas. Espoon Kivenlahdessa sijaitseva ravintolansa mies avasi elokuussa.

– Tiedän jo nyt, että tämä tulee olemaan minulle todella tärkeä paikka. Ei saisi ajatella eikä sanoa näin, mutta tämä ravintola on minulle henkisesti iso vastapaino työlle muusikkona, 34-vuotias Wiskari tunnusti Ilta-Sanomien haastattelussa ennen ravintolan avajaisia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt