Mikko Kuustonen loukkasi selkänsä – kiidätettiin leikkaukseen perjantaina - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikko Kuustonen loukkasi selkänsä – kiidätettiin leikkaukseen perjantaina

Muusikkoa ei nähty keikkalavoilla Lahdessa ja Tampereella viikonloppuna.

Mikko Kuustonen kertoi Iltalehdelle leikkauksen sujuneen erinomaisesti.­

16.9.2019 8:26 | Päivitetty 16.9.2019 11:23

Muusikko Mikko Kuustosen viikonlopuksi Tampereelle ja Lahteen kaavaillut keikat jouduttiin perumaan, koska muusikko ja tv-persoona loukkasi selkänsä.

Asiasta uutisoi ensin Iltalehti, jonka tietojen mukaan Kuustonen olisi loukkaantunut rakennustyömaalla pudottuaan telineeltä.

Kuustonen viestitti kuitenkin maanantaina aamupäivällä Ilta-Sanomille, etteivät tiedot onnettomuudesta pidä paikkaansa.

– Tilanteeseen ei liity dramatiikkaa. Olin satuttanut selkäni ja se leikattiin Helsinki Hospitalissa akuutisti, Kuustonen viestitti.

– Kaikki sujui erinomaisesti ja olen näillä näkymin työkuntoinen ensi lauantain SuomiLove-konsertissa Tampere-talossa, hän lisäsi.

Kuustonen kertoi, että häntä paikkasi Tampereen Tullikamarin ja Lahden Sibeliustalon keikoilla järjestetyissä SF Blues -kokonpanon keikoilla Erja Lyytinen.

1980-luvun alussa Kuustonen lauloi ja soitti kitaraa Pro Fide -gospelbändissä. Miehen nimi alkoi jäädä mieliin, kun hän löi hynttyyt yhteen kitaristi Heikki Silvennoisen kanssa. Syntyi Q.Stone. Bändi teki neljä levyä ja kiertueita myös ulkomailla. Lisäksi hänet muistetaan Pro Fide -yhtyeestä ja soolouralla syntyneistä hiteistään, kuten Enkelit lentää sun uniin.

Kuustonen avioitui viime vuonna tanssitaiteilija, koreografi Hanna Brotheruksen kanssa. Syyskuun alussa julkistettiin, että yhdessä luentoja ja koulutushankkeita tekevä pari on mukana Design by Lauri -ohjelmassa, jossa The Rasmus -yhtyeen keulakuva Lauri Ylönen suunnittelee taloja suomalaisjulkkiksille.

Kuustonen ja Brotherus haluavat vapaa-ajan asunnon Mäntyharjulle, koska Hannan sukujuuret ovat Mäntyharjulla, ja heillä on molemmilla paikkakunnasta paljon hyviä muistoja.

Viime syksynä tv-persoonanakin tunnettu Kuustonen valittiin SuomiLoven uudeksi juontajaksi. Lisäksi hänet on nähty myös ohjelmassa Hyvät ja huonot uutiset.

– Ajattelen aina työyhteisöjäni bändeinäni. On eri tavalla lahjakkaita ihmisiä, joiden idea on saada toisensa hehkumaan, sekatyöläiseksi itseään tituleerannut Kuustonen puhui työyhteisöistään Ilta-Sanomien haastattelussa keväällä 2018.

Juttua ja otsikkoa päivitetty ja muokattu kello 11.23. Sisältöä on tarkennettu Mikko Kuustosen omilla kommenteilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?