Timo, 52, häädettiin ulos Big Brother -talosta

Julkaistu:

Toinen asukas sai Big Brother -talosta lähtöpassit.
Big Brother -talossa nähtiin tänään sunnuntaina toinen häätöäänestys. Talon asukkaat nimesivät aiemmin tällä viikolla äänestykseen Villen, Miran ja Timon.

Yleisö äänesti suorassa lähetyksessä ulos talosta Timon. Timo hyvästeli muut asukkaat tyynen rauhallisesti ja asteli BB-studioon.

Kilpailijat joutuivat häätöäänestykseen nimeämispisteiden perusteella. Talon asukkaat antoivat toisilleen pisteitä sen mukaan, kenet haluaisivat poistuvan talosta.

– Mahtava reissu tavallaan, Timo sanoi ja kuvaili talossa olevan hyvin suuria persoonia, joiden varjoon voi helposti jäädä.

Hänelle näytettiin myös kooste siitä, ketkä antoivat hänelle nimeämispisteitä ja miksi. Videolla muut asukkaat kuvailivat miehen olevan etäinen ja vaikuttavan siltä, ettei hän tarvitse voittoa. Timo sanoi suoraan, ettei BB-voitto ja sen mukanaan tuoma 30 000 euroa vaikuttaisi kovinkaan paljon hänen talouteensa.

– Olisin antanut puolet voittosummasta hyväntekeväisyyteen. Olen aika sinut itseni kanssa. On niin käsittämätöntä, että tulin tänne. Tämä on ollut aivan huikea kokemus, hän summasi.


Timo, 52, on perustamansa IT-alan startup-yrityksen toimitusjohtaja. Hän matkustelee paljon ja harrastaa kulttuuria, esimerkiksi kuorolaulua, valokuvausta ja konserteissa käymistä.

– En olisi ikinä kuvitellut, että hakisin. Kuulin radiomainoksen, jossa ohjelmaan haettiin 52-vuotiasta miestä, joka ajaa hybridiautolla. Se osui, sillä olen 52 ja ajan hybridillä, Timo kertoi Ilta-Sanomille ennen Big Brotherin alkua.

– Mietin hetken, että hakisin ja tulin siihen tulokseen, etten mä voi, se on niin kauheeta. Mutta sitten kuulin sen mainoksen uudelleen ja aloin ajatella, että tämä on joku kohtalo.

Ota kantaa

Häädettiinkö oikea asukas talosta?

Kyllä 46% Ei 54%
Ääniä yhteensä 9976

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt