Kansanedustaja Antti Häkkänen meni naimisiin – herkkä hääkuva julki: kaunis morsian hehkuu onnea

Julkaistu:

avioliitto
Kokoomuksen kansanedustaja Antti Häkkänen paljastaa Facebookissa menneensä naimisiin Henna-puolisonsa kanssa
Ex-ministeri, kansanedustaja ja kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen kertoo Facebook-sivullaan menneensä naimisiin. Häkkänen julkaisi Facebookissa herkän hääkuvan, jossa hän poseeraa tuoreen vaimonsa Henna Pajulammen kanssa.

– Me mentiin naimisiin! Sain vaimokseni upean ja ihanan Hennan. Ilolla jatkamme yhteistä matkaa eteenpäin. Onnea ja rakkautta, Häkkänen iloitsee kuvatekstissä.
Petra Veikkolan ottama kuva paljastaa, että Häkkänen oli pukeutunut tärkeänä päivänään tummansiniseen pukuun. Pajulammi puolestaan oli valinnut ylleen merenneitohelmaisen hääpuvun, jonka yläosaa koristaa pitsi.

Tuoreelle avioparille on sadellut Facebookissa satoja onnitteluja, joissa heille toivotetaan pitkää ja onnellista tulevaisuutta yhdessä.

– Suuren suuret onnittelut!!!! Häkkäsen puoluetoveri Jaana Pelkonen toivottaa.

– No on komea pari, onnittelen, jatkaa toinen kommentoija.

– Valtavasti onnea yhteiseen elämää, kolmas toivoo.

Häkkäsen ja hänen Henna-puolisonsa perhe kasvoi viime syksynä, kun heidän esikoistyttärensä syntyi marraskuun lopussa.


34-vuotias Häkkänen toimi Sipilän hallituksen oikeusministerinä parin vuoden ajan. Hän on ollut kokoomuksen kansanedustaja vuodesta 2015 ja toimii tällä hetkellä puolueen varapuheenjohtajana.

Mäntyharjulta kotoisin oleva Häkkänen on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta. Myös hänen puolisonsa on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri.