”Suomen lihaksikkain nainen” esitteli hurjan kisakuntonsa – Minna, 37, sädehti maailman arvostetuimman kehonrakennuskisan lavalla

Julkaistu:

Gladiaattoreiden Barbina tunnettu Minna Pajulahti kilpaili Las Vegasissa Fitness Olympia -kisoissa.
Suomen lihaksikkaimmaksi naiseksi julkisuudessa tituleerattu Minna Pajulahti nousi tänä viikonloppuna fitnessmaailman huipputapahtuman Olympian lavalle Las Vegasissa.

37-vuotias Pajulahti osallistui tapahtuman Fitness Olympia -kisaan, jonka hän kertoo olleen suuri unelmansa.
– Unelma toteutui eilen kun minulla oli kunnia kilpailla Olympia-lavalla. Tämä matka on ollut uskomaton. Täynnä upeita muistoja ja ihmisiä, hän kirjoittaa Instagramissaan.

Gladiaattorit-tv-kilpailun Barbina tunnettu Pajulahti ei ole ainoa suomalainen, joka on mukana Olympia-tapahtumassa. Ms. Olympia -tittelin vuonna 1981 voittanut Kike Elomaa kutsuttiin tapahtumaan vieraaksi. Maailman arvostetuimman kehonrakennuskisan yhteydessä muistellaan Ms. Olympia -voittajien saavutuksia.
Minna Pajulahti on kertonut Ilta-Sanomien haastattelussa ihailleensa lihaksia jo aivan pikkutytöstä saakka.

– Olen aina halunnut olla lihaksikas, pikkutytöstä asti. Haluaa olla vahva, itsenäinen ja lihaksikas nainen. Sitä kautta ajauduin alun perin fitnesslajien pariin, hän kertoi IS:lle maaliskuussa.


Alan suosio on Pajulahden mukaan vähentänyt ennakkoluuloja ja siten myös spontaania kommentointia.

– Kymmenen vuotta sitten joku vanhempi rouvashenkilö saattoi huutaa kadulla, että näytät ihan mieheltä. Sellaista ei tapahdu enää. Vaikka totta kai kun on erilainen, niin herättää huomiota suuntaan ja toiseen, Minna pohtii.
Hän valmentaa fitnessurheilijoita, mutta työskentelee myös lentoemäntänä. Työnsä vuoksi nainen matkustaa paljon. Hän kertoi, että ulkomailla ihmiset kommentoivat ulkonäköä kärkkäämmin.

– Erityisesti Jenkeissä tullaan sanomaan ihan kadullakin. Siellä arvostetaan enemmän sitä, miltä näyttää ulkoisesti, Pajulahti pohti.
Fitnessammattilainen kertoo nähneensä urallaan myös alan suosion ja kehityksen. Muun muassa kauneusleikkaukset ja erilaisten täyteaineiden käyttäminen on lisääntynyt. Rintaimplantteja hän suosittelee vasta, kun on ehtinyt ajatella asiaa kunnolla.

– Valmennan paljon nuorempia tyttöjä ja olen huomannut, kuinka some on tuonut mukanaan ulkonäköpaineita. Aika monella on ripset ja huulissa täytettä

– Minun mielestäni treenaaminen riittää. Olen sanonut valmennettaville, että naamaan ei oteta mitään täytettä. Keskittyy siihen ja ajattelee ajan kanssa, haluaako tehdä jotain muokkauksia omaan vartaloon.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt