Vesa-Matti Loiri paljastaa uutuuskirjassa, kuinka menetti poikuutensa: pokasi muhkeamuotoisen naisen ja paineli puistoon – sitten kävi pahin mahdollinen

rac

Julkaistu:

loiri-kirja
Vesa-Matti Loiri kertoo elämäkerrassaan, kuinka menetti poikuutensa.
Vesa-Matti Loirin elämästä kertovassa uutuuskirjassa Loiri käydään läpi perinpohjaisesti kenties Suomen legendaarisimman viihdetaiteilijan elämää. Myös Loirin lukuisia naissuhteita käydään kirjassa läpi ensimmäisestä alkaen.

Loiri oli 18-vuotiaana jo tunnettu näyttelijä, mutta yksi seikka vaivasi häntä. Poikuus nimittäin. Armeijaikäinen nuorukainen oli päässyt jo kosketuksiin naisten kanssa, muttei loppuun asti. Asialle oli tehtävä jotain.


Näyttelijä suuntasi Yrjönkulmassa sijaitsevaan tanssipaikkaan. Jo illan lähennellessä loppuaan hän bongasi muutaman vuoden vanhemman, muhkeamuotoisen naisen, jonka kanssa heittäytyi tanssiin. Elehdinnästä Loiri päätteli, että naisenkin mielessä oli muu kuin pelkkä tanssi.

Kummankaan kotiin ei voinut mennä, mutta nainen tiesi lähettyvillä sijaitsevan kuivan puiston. Loiri kaivoi taskustaan alokasystävän antaman, iäkkään kondomin. Tällä kertaa hän ei lauennut liian aikaisin.

Kun Matti veti hyväntuulisen peniksensä naisesta, hän huomasi kondomin katkenneen. Se oli vanhuuttaan haurastunut. Siemensatsi oli kadonnut naisen uumeniin. Matti kuvitteli seuraamuksia. Raskaus, kamala huuto kotona, pakkoavioliitto mahdollisesti luonnevikaisen naisen kanssa joka jyystelee hetki sitten tapaamiensa poikien kanssa puistoissa ja niin edelleen. Saatana. Sen kerran kun saa.

Matti yritti bussipysäkillä katsella muualle, ettei nainen myöhemmin – ruokko-oikeudessa – muistaisi miltä hän näyttää. Se oli säälittävää hysteriaa. Nainen oli nähnyt Pojat ja tiesi hänen nimensä. Eka kerta.


Kursivoidut kohdat ovat otteita Loiri-kirjasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt