Kyteekö Big Brother -talossa kolmiodraama? Eeviksen kanssa peittoa heiluttanut Jukka lumoutui twerkkaavasta Millasta

rac

Julkaistu:

Big Brother -kilpailijat Jukka ja Milla pitivät toisiaan hellästi kädestä, vaikka Jukka on yhdistetty talossa aivan toiseen naiseen.
Jukka ja Eeva-Leena ovat ensimmäisestä viikosta asti viihtyneet tiiviisti yhdessä ja harrastaneet BB-talossa seksiä jo useita kertoja.

Nyt asukkaat on kahlittu toisiinsa rangaistukseksi toistuvista sääntörikkomuksista. Asukkaat joutuivat muodostamaan kaksi ketjua ja BB-kyyhkyläiset Jukka ja Eevis joutuivat eri kahleketjuihin.

Jukka onkin nyt viihtynyt twerkkaavan Millan, 24. kanssa. Eilen Milla twerkkasi porealtaassa Jukan vieressä ja mies katsoi kiinnostuneena naisen tanssia. Tänään Jukka ja Milla loikoilivat käsi kädessä talon makuuhuoneessa.


Milla kertoi saavansa tehtyä spagaatin ja Jukka pohti, osaakohan Eeviskin. Myös Eeviksen tanssitaidot mietityttivät miestä ja hän vertasikin naista Millaan.

– Osasko Eevis tanssia? Milla on tosi hyvä tanssimaan, hän totesi.

Big Brother -talossa asukkaat nimesivät tänään kolme kanssakilpailijaansa häätöäänestykseen. Putoamisvaarassa sunnuntain suorassa lähetyksessä ovat Ville, Mira ja Timo. Ensimmäisenä Big Brother -talosta häädettiin Emma.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt