Näyttelijäkaunotar Demi Moore, 56, poseeraa lehden kannessa täysin alasti – paljastaa riipaisevia hetkiä elämänsä varrelta

Julkaistu:

Demi Moore kertoo tuoreessa Harper’s Bazaar -lehdessä pian julkaistavasta elämäkerrastaan.
Näyttelijä Demi Mooren tuore kansikuva Harper’s Bazaar -lehdessä on saanut osakseen runsaasti ylistystä sosiaalisessa mediassa. Moore, 56, nimittäin poseeraa lehden kannessa yllään vain ja ainoastaan suuri, vaaleanpunainen lierihattu.

Moore julkaisi kuvakaappauksen hiljattain ilmestyneestä Harper’s Bazaarista Instagram-tilillään torstaina. Naisen julkaisu poiki nopeasti kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja kommentteja, joissa Mooren seuraajat ja kollegat hehkuttavat 56-vuotiasta näyttelijää.– Jumalatar, kommentoi Mooren tytär Rumer Willis.

– Guapa eli ihana, kommentoi näyttelijäkaunotar Penelope Cruz espanjaksi.

– Hyvänen aika nainen, olet upea. En malta odottaa kirjaasi, hehkutti puolestaan näyttelijä Kate Hudson.
Kirjalla Hudson viittaa Mooren Inside Out -elämäkertateokseen, joka ilmestyy syyskuun lopussa. Lehdelle antamassaan haastattelussa Moore valottaa hieman kirjansa sisältöä ja kertoo muun muassa vaikeasta lapsuudestaan. Ollessaan pieni hän pelasti äitinsä yliannostukselta.

– Muistan kuinka yritin sormillani kaivaa äitini nielemiä pillereitä hänen suustaan samalla, kun isäni piti hänen suutaan auki ja neuvoi minua, Moore muistelee artikkelissa.

– Siinä hetkessä lapsuuteni oli ohi, nainen toteaa.
Moore paljastaa kirjassaan myös muita riipaisevia hetkiä elämänsä ja uransa varrelta. Yksi näistä oli joutuminen raiskauksen uhriksi hänen ollessaan vasta 15-vuotias.

Moore on ollut naimisissa kahdesti, ensin näyttelijä Bruce Willisin ja sittemmin näyttelijä Ashton Kutcherin kanssa. Avioliitto Kutcherin kanssa päättyi avioeroon vuonna 2013. Liitostaan Willisin kanssa Moorella on kolme lasta: Rumer, Scout sekä Tallulah.

Avioliittoon Kutcherin kanssa mahtuu niin ikään yksi kipeä muisto, sillä Moore sai keskenmenon ollessaan kuudennella kuulla raskaana. Pari oli jo nimennyt syntymättömän tyttärensä Chapliniksi. Kirjassaan Moore kertoo, että hänen suurin unelmansa oli aina tulla äidiksi.

– Äitiys on minulle ainoa ehdoton tavoite ja ainoa kohtalo, jonka olen varma, että pystyn saavuttamaan. Se pitää sisällään myös itsestäni huolehtimisen.
Yksi tärkeä asia, jonka Moore elämässään on saavuttanut, on raittius. Hän raitistui jo parikymppisenä, repsahti nelikymppisenä ja sai asiat uudelleen raiteilleen täytettyään 50 vuotta.

– Tajusin, että kun avasin sen oven uudestaan, voimani hävisivät. Minulle oli tärkeää, että synnytin lapseni ”luonnollisella” tavalla ja koin kipua. Selvänä pysytteleminen näet tarkoittaa, etten enää hukkaa asioita elämässäni, vaikka se tarkoittaisikin kivun sietämistä.