Liikemies Toivo Sukarin ja Nadja-vaimon häämatka Bora Boralle peruuntui – pari ei päässyt yksimielisyyteen lomakohteesta: ”Parempi antaa periksi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Liikemies Toivo Sukarin ja Nadja-vaimon häämatka Bora Boralle peruuntui – pari ei päässyt yksimielisyyteen lomakohteesta: ”Parempi antaa periksi”

Liikemies Toivo Sukari, 64, kertoo heinäkuussa vihityn avioparin suunnitelmien muuttuneen.

Häämatka on peruttu.

14.9.2019 11:45

– Tuli mutkia matkaan. Häämatka Bora Boraan on peruuntunut, Toivo Sukari paljastaa IS:lle.

Sukari sanoo suoraan, että matkakohteesta oltiin eri mieltä Nadja-vaimon kanssa.

– Minä halusin länteen ja Nadja itään. Bora Bora oli minun toiveeni samoin kuin Kaliforniaan ja Vegasiin tutustuminen, Sukari myöntää.

Hän antoi vaimolleen periksi.

– Olen vähän pettynyt. Niin voi sanoa, koska olisin halunnut Los Angelesiin ja Bora Boralle, mutta on uusi matkakohde Malediivitkin varmasti hieno paikka. Mutta joskus vielä mennään Los Angelesiin, Sukari vakuuttaa.

Häämatka oli alun perin tarkoitus tehdä unelmasaarille Bora Boralle. Pitkien lentojen takia ajatuksena oli katkaista matka lentämällä ensin Kaliforniaan ja viettää siellä aikaa Los Angelesin ohella muissakin kiinnostavissa kohteissa sekä pistäytyä myös Las Vegasissa. Pitkän paluulennon katkaisemiseen Toivo suunnitteli pistäytymistä Tokiossa.

– Ei tästä mitään isoa selkkausta tullut, vaikka asiasta keskusteltiinkin. Parempi antaa periksi. Joustavuudella pärjää paremmin, tuore aviomies perustelee.

– Nadja ei oikein pidä Amerikasta, joten mennään nyt Nadjan ehdoilla. Matkasuunta muuttui lännestä itään.

Pariskunta on aiemmin käynyt yhdessä New Yorkissa ja Floridassa.

Häämatka tehdään Malediiveille, mutta sinne lennetään lokakuussa Dubain kautta. Nyt lennot on varattu sillä tavalla, että Dubaissa vietetään kymmenkunta päivää ja sen jälkeen ollaan Malediiveilla noin viikko.

Nadjan syntymäpäivät ovat lokakuun lopulla. Niitä on kahtena aiempana vuonna vietetty Dubaissa ja siitä on kehittymässä perinne, koska nyt myös 49-vuotisjuhlat ovat siellä.

– Olemme sopineet, että Nadjan syntymäpäivä pyritään viettämään aina Dubaissa. Dubai on vähän kuin sadusta, siellä kulta ja marmori kiiltelevät.

Sukarit palasivat perjantaina uudesta Espanjan-kodistaan. Vasta valmistuneen talon kattohuoneisto on terasseineen vähän yli 200-neliöinen. Nyt se pitää sisustaa. Kymmenen päivän matka kului hankintoja tehden.

– Espanjassa viehättää Suomea pidempi kesäkausi, on aurinkoa ja lämpöä. Olen kuitenkin jo eläkkeellä ja mnulla on myös vapaa-aikaa, vaikka teenkin paljon töitä.

Topi Sukari tietää, että itselle tärkeitä asioita ei ole hyvä siirrellä liikaa eteenpäin.

– Tässä iässä ei enää kannata elää sitku-elämää. Se sitku on nyt, Topi muistuttaa.

Siksi hän tekee ideoistaan ja toiveistaan totta.

– Terveys on elämässä kaikista tärkeintä. Nyt vielä jaksan ja pystyn, mutta koskaan ei tiedä, mitä voi olla edessä.

Hänenkin kaveripiirissään on viime aikoina sairastuttu vakavasti. Se muistuttaa vääjäämättä elämänpäivien rajallisuudesta.

Tänään lauantaina Sukarien päivä kuluu Toivon näkyviin elämäntöihin kuuluvassa Lempäälän Ideaparkissa. Nadjan ideasta kauppakeskuksessa on tänään isot fitness-kisat, joissa Sukarit toimivat palkinnonjakajina.

– Ideaparkissa järjestetään vuodessa noin 200 erilaista tapahtumaa. Paikallaolijat voivat tänään seurata kisoja ilmaiseksi, Sukari mainitsee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?