Kiti Kokkoselle kävi äärimmäisen kiusallinen kirjoitusvirhe – fanit olivat kuolla nauruun: ”Mun teet purskahti just työpöydälle” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kiti Kokkoselle kävi äärimmäisen kiusallinen kirjoitusvirhe – fanit olivat kuolla nauruun: ”Mun teet purskahti just työpöydälle”

Näyttelijä Kiti Kokkonen jakoi Instagram-tilillään tarinan todella nolosta kirjoitusvirheestään.

Kiti Kokkosen kirjoitusvirhe on saanut aikaan monet naurut.­

13.9.2019 21:42

Jokaiselle meistä sattuu silloin tällöin pieniä kirjoitusvirheitä, toisille suurempia ja toisille pienempiä. Näyttelijä Kiti Kokkonen kertoo Instagram-tilillään typosta, joka kirvoitti hänen faneissaan melkoiset naurut.

Jonkun ohjelman tuotannosta oli kysytty Kokkoselta sähköpostilla hänen ruoka-aineallergioistaan ja näyttelijä oli vastannut asiallisesti – tai niin hän ainakin kuvitteli tehneensä.

– Olen kypsennetylle kakalle ja sellerille allerginen, kiitos! hän kirjoitti vastaukseksi ja lähetti sähköpostin.

Heti viestin lähdettyä hän huomasi typonsa ja lähetti välittömästi uuden.

– APUA! SIIS KALALLE! Kypsennetylle kalalle. Anteeksi. Ihan hirveää, hän kirjoitti vastaanottajalle nauravan hymiön kera.

Kirjoitusvirhe on täysin ymmärrettävä, sillä K- ja L-kirjaimet ovat tietokoneen näppäimistössä vierekkäin.

Kokkonen kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä, miksi päätti jakaa todella nolon typonsa kaikkien kanssa.

– Häpeä minimoituu, kun sen jakaa. Näinkin voi käydä. Tuotannosta ystävällisesti kysyttiin allergioista. Vastaus yllätti itsenikin. Hirveätä, hän kirjoittaa naureskellen.

Muutama päivä sitten julkaistu kuva on kerännyt yli 6 300 tykkäystä ja yli 250 kommenttia. Kokkosen fanit ja seuraajat kertovat nauraneensa mokalle ihan kippurassa.

– Apua, mun teet purskahti just työpöydälle.

– Aivan mahtava!!! Aina pitäisi malttaa lukea, että autocorrect korjaile omiaan.

– Nauroin tälle ihan hulluna. Mut hyvä tietää, et raaka kakka käy.

Monet seuraajat ovat myös kertoneet kommenteissa omista noloista kirjoitusvirheistään.

– Hain töitä nuorisokodista ja tarkoitus oli kirjoittaa työhakemukseen, että on kokemusta ryhmien ohjaamisesta... joku oikeinkirjoitusohjelma oli korjannut, että mulla on kokemusta tyhmien ohjaamisesta.

– Asiakkaalle voi myös laittaa seuraavanlaisen viestin: ”Moikka! Kakka ja piirakka odottavat johtajaa kasvoilla. Terveisin Kirsti kahviolta”. Ymmärsin asian laidan vasta kaksi kuukautta myöhemmin selatessani viestejä ja tajusin, miksi kyseinen asiakas katsoi vähän kieroon noutaessaan kakkua ja kinkkupiirakkaansa.

– Tää oli kyllä päivän paras. Joskus kirjoitin työkaverille että lähettäisi suorateloitukset, hieman ihmetteli miten käytännössä toteuttaisi...

Myös juontaja Ilkka ”Ile” Uusivuori jakoi kommenteissa oman hervottoman typotarinansa.

– Kirjoitin kerran ns. formal letterin hakiessani duunia Englannissa. Sellainen yleensä loppuu ennen allekirjoitusta: ”Kind Regards” mutta G ja T ovat näppäimistössä niin lähellä toisiaan...

Kiti Kokkonen voitti Putouksen sketsihahmokilpailun Tanhupallona keväällä 2018.­

Kiti Kokkonen tunnetaan näyttelijänä, ääninäyttelijänä ja kirjailijana. Hänen viimeisin elokuvaroolinsa oli elokuvassa Swingers (2018), ja hän on myös mukana 2020 keväällä ensi-iltansa saavassa Keihäsmatkat -tv-sarjassa sekä viime kesänä kuvatussa Se mieletön remppa -elokuvassa.

Kokkonen oli vuonna 2018 mukana Putous-viihdeohjelman sketsihahmokilpailussa, jonka hän voitti Tanhupallo-hahmollaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?