Kuka äänesti ja ketä? BB-talossa nimettiin toiseen häätöäänestykseen päätyvät asukkaat – Onko Anun perustelu illan erikoisin?

rac

Julkaistu:

Häätöuhan alle joutuivat tällä viikolla Timo, Mira ja Ville.
Toinen nimeämiskierros pidettiin BB-talossa tänään. Äänestys meni tiukille, mutta lopulta häätöäänestykseen joutuvat Timo, Mira ja Ville. Heidän kohtalonsa on nyt katsojien käsissä.

Sunnuntaina vähiten katsojien ääniä saanut asukas joutuu poistumaan BB-talosta.


Täysin ilman ääniä jäivät jälleen kerran Helmeri ja Kevin. Milla sai puolestaan ensimmäistä kertaa pisteitä nimeämisissä.

Milla nimesi Villen sillä perusteella, miten Ville vaikuttaa yhteisöön.

– Mä koen, että Villen energia aiheuttaa negatiivisuutta välillä enemmän kuin positiivisuutta”, nainen perusteli.

Kevin kertoi kokevansa Villen läsnäolon talossa psyykkisesti kuluttavaksi.

– Vaikkakin meillä on ollut tosi hyviä keskusteluja, niin mulla on epämukava olo hänen seurassaan liittyen keskusteluihin homoseksuaalisuudesta ja minun ihmisarvosta, Kevin sanoi.

Eeva-Leena puolestaan koki, että Ville ei ottaisi häätöä kovin raskaasti, toisin kuin muut asukkaat. Hän uskoo, että muut talon asukkaat arvostavat Villeä.


Tarina koki, että Mira on liian kärkäs hänen makuunsa:

– Miran tyyli keskustella on toisinaan hyvin kärkäs. Se tekee mun olon täällä toisinaan tosi epämukavaksi, Tarina kertoi.

– Hän ei oo tässä kahden viikon aikana yllättänyt mua millään lailla. Miralla on tosi hauskoja juttuja, mut sillä on vaan se yksi juttu, mitä se tekee, Jukka perusteli.


Tuula antoi kaksi nimeämispistettä Timolle samoilla perusteilla kuin viime viikolla.

– Sillä perusteella, että tämä olisi vähiten harmissaan joutuessaan lähtemään talosta, Tuula perusteli valintaansa.


Ville kiteytti ajatuksensa Timosta tiukkaan pakettiin.

– Hän on hyvin miellyttävä ja tasapainoinen tyyppi, elikkä valmis kotiin, Ville pohti.

Illan erikoisin perustelu oli varmasti Anun, kun hän perusteli Millalle antamiaan kahta pistettä. Anu perusteli valintaansa sillä, että Millalla on paljon rahnaa, koska tämä sai Emmalta tämän testamenttaamat rahat.

Anu varmaankin unohti, että Ville voitti viime viikon varas-tehtävässä 101 rahnaa. Kuka siis on talon rikkain asukas, ja onko sillä merkitystä? Se jää nähtäväksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt