Laura Lepistö hehkuttaa tv:ssä Tommi-rakastaan – ”Yksi tärkeimpiä tukipilareita”

rac

Julkaistu:

Laura Lepistö myöntää Atlantin yli -ohjelmassa, että yksi hänen menestyksekkään uransa tärkeimpiä asioita on ollut Tommi-puolison tuki.
Suomen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö ei ole ikinä tuntenut itseään niin vapaaksi kuin ylittäessään valtamerta Atlantin yli -ohjelmassa.

Laura pohtii ohjelmassa rakkauttaan puolisoonsa Tommi Huoviseen, joka on hänelle yksi elämän tärkeimmistä tukipilareista.
  • Voit katsoa videopätkän Lauran haastattelusta yllä olevalta videolta.
– Aloimme seurustella Tommin kanssa jo ennen kuin nousin taitoluistelussa huipulle, Laura muistuttaa.

Laura lopetti taitoluistelu-uransa keväällä 2012. Uransa aikana hänestä tuli Suomen menestynein taitoluistelija.

– Se (Tommi) on varmasti ollut yksi tärkeimpiä tukipilareita siinä, että pääsin huipulle ja pystyin olla siellä, Laura kiittelee.


Laura ja Tommi astuivat avioliiton satamaan kesällä 2015. Pari vihittiin Helsingin Johanneksenkirkossa.

Laura julkaisi kuukausi hääpäivän jälkeen kauniin otoksen, jossa valkoiseen, ohutolkaimiseen hääpukuun pukeutunut nainen poseeraa komean sulhasensa kanssa. Parin hääautona toimi Volkswagen Kupla, jonka takalasissa komeili teksti ”Just Vihityt”.
Laura pohtii merellä elämäänsä taitoluistelu-uran jälkeen. Hän näkee nyt jo joitain hyviä puolia uran lopettamisesta aiheutuneessa henkisestä romahduksesta.

–  Olen todella kiitollinen, että olen käynyt läpi sen mentaalisen romahduksen ja uupumisen. Nykyään pystyn reagoimaan siihen, jos samoja oireita tulee, Laura sanoo tv:ssä.
Atlantin yli TV5 keskiviikkoisin klo 21.00. Katsottavissa myös Dplayssa osoitteessa dplay.fi

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt