Sharon Osbournen kasvoja kiristettiin jälleen hurjassa maratonleikkauksessa – näin tunnistamattomana nainen poseerasi kameroille 20 vuotta sitten - Viihde - Ilta-Sanomat

Sharon Osbournen kasvoja kiristettiin jälleen hurjassa maratonleikkauksessa – näin tunnistamattomana nainen poseerasi kameroille 20 vuotta sitten

Sharon Osbourne on turvautunut useasti kauneuskirurgiaan. Nainen esitteli tuoreimman leikkauksensa tuloksia yhdysvaltalaisessa tv-ohjelmassa.

11.9.2019 21:54

Tv-tähti ja Ozzy Osbournen vaimo Sharon Osbourne on käynyt läpi jälleen yhden mittavan kasvojenkohotusleikkauksen. 66-vuotias Osbourne paljasti maanantaina The Talk -ohjelmassa käyneensä viisi viikkoa sitten kirurgin veitsen alla.

– Minulle tehtiin kasvojenkohotus tasan viisi viikkoa sitten, Osbourne myönsi The Sunin mukaan ohjelmassa.

Osbourne vitsaili kirurgin vetäneen hänen ihonsa liki ”pään yli”. Huffington Postin mukaan kyseessä ei toden totta ollut aivan kevyt urakka, sillä Osbournea operoitiin peräti 13 tunnin ajan.

Nainen myönsi kärsivänsä edelleen ikävistä kivuista leukansa alla.

– Kaikkea nostettiin vähän, jotta näyttäisin taas raikkaammalta, Osbourne selitti.

Keskusteluohjelmaa lähettävän yhdysvaltalaiskanavan Instagramissa mainittiin Osbournen kauneusleikkauspaljastuksista videon kera.

Voit katsoa yllä olevasta CBS-kanavan Instagram-julkaisusta videopätkän ohjelmasta. Jos video ei toimi, voit katsoa sen tästä linkistä.

– Sharon Osbourne paljastaa käyneensä uudessa kasvojenkohotuksessa. Hän jakaa yksityiskohdat 13 tunnin leikkauksestaan The Talkin 10. kauden avausjaksossa, CBS-kanavan Instagramissa kerrottiin.

Tältä Osbourne puolestaan näytti tuoreessa The Talk -ohjelman mainoskuvassa:

Kyseessä on Osbournen neljäs kasvojenkohotus. Hän on puhunut julkisuudessa avoimesti kauneusleikkauksistaan ja myöntänyt turvautuneensa säännöllisesti kirurgien apuun.

Osbourne tosin vannoi elämäkerrassaan vuonna 2013, ettei hän enää suostuisi leikeltäväksi.

– Ei ole kovin montaa kohtaa, jota en olisi venyttänyt, korjauttanut, laseroinut, parannellut tai poistanut, hän kuvaili kirjassa.

– En usko olevani tämän asian suhteen niin paha kuin jotkut naiset, mutta en aio enää käydä kauneusleikkauksissa, hän vannoi.

Tältä Sharon Osbourne näytti toukokuussa 2019 ennen tuoreinta kasvojenkohotusleikkaustaan.

Kolme vuotta myöhemmin Osbourne löysi itsensä kuitenkin jälleen kirurgin pöydältä makaamasta. Tällöin hänelle tehtiin kolmas kasvojenkohotus.

Aiemmin Osbournelta on operoitu ainakin rinnat ja vatsa. Hän myöntää käyneensä myös korjauttamassa intiimialueitaan.

Kauneusleikkauskierre alkoi 1999, kun Osbourne kävi lihavuusleikkauksessa ja laihtui 45 kiloa. Laihdutuksesta inspiroituneena Osbourne pulitti seuraavina vuosina suuret summat kauneusleikkauksista. Hän kävi tällöin läpi muun muassa ensimmäisen kasvojenkohotusleikkauksen, botox-hoidon, rasvaimun ja silmäluomien kohotuksen.

Sharon Osbourne hymyili kameralle melko erinäköisenä vuonna 2000. Vierellä aviomies Ozzy Osbourne.

Osbourne on toiminut viime vuosina X Factor -ohjelman tuomarina Yhdysvalloissa. Viime vuonna uutisoitiin, että Osbournen tie ohjelmassa päättyy. Taustalla oli mediatietojen mukaan ohjelman isäntä Simon Cowell, joka antoi naiselle lähtöpassit tämän suunsoiton vuoksi.

Osbourne muistetaan myös America's Got Talent -ohjelman tuomarina.

Naisen elämä muuttui pysyvästi, kun hän tapasi laulajalegenda Ozzy Osbournen 1970. Pari vihittiin heinäkuussa 1982. Osbourne on toiminut vuosikymmeniä miehensä managerina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?